צריכה עזרה

צריכה עזרה

אני מעוניינת לעבור קורסים של אימון אישי לצורך הסמכה להיות מאמנת אישית. לפני זה חשבתי לעבור אימון אישי בעצמי אצל מאמן/ת. אני צפונית (מתגוררת בגליל) ומעוניינת להגיע למאמן/ת קרוב יחסית למקום מגוריי. צריכה המלצות בבקשה

bridges

New member
אימון טלפוני

דבר ראשון זה מאוד נכון (וגם נדרש עבור לישכת המאמנים) לקחת אימון אישי לפני/בזמן קורס של אימון אישי. אולם, את הולכת להיות מאמנת ולכן אני מזמין אותך ללכת מעבר לרגיל ולהתאמן טלפונית. אני, כמוך, גר בגליל והמאמנת שלי גרה בדרום והיה לנו אימון שהביא לי תוצאות בלתי רגילות, למרות שניפגשנו רק פעמיים. בנוסף, אני גם ממליץ לך לפנות למבי"ס שבו את מתעדדת ללמוד אימון ולבקש מהם את רשימת המאמנים שלהם. יכול להיות שבקורס תדרשי לעבור אימון הם מאמנים שהוסמכו ע"י ב"ס שלך. בהצלחה, רונן

starit1

New member
אימון אישי לפני הצטרפות לקורס

היי ברידג'ס, אני מצטרפת להמלצתו של רונן, גם אני התאמנתי טלפונית לפני שהצטרפתי לקורס מאמנים וגם כיום יש לי מאמנת שגרה בצפון הארץ ואני גרה במרכז ואנחנו מתאמנות טלפונית. לאימון הטלפוני יש ערך גדול בעיניי ואת מוזמנת לבחון אותו. בכל אופן ממליצה מאוד לחוות אימון אישי לפני שאת הולכת בעצמך להיות מאמנת. בהצלחה גדולה!! אילנית בן אקסס אימון ופיתוח אישי בחיים ובעסקים

אין כמו פגישות אימון

גם אני התאמנתי בדרכים שונות: פגישות פנים אל פנים, טלפונים, אימייל.., הכל נכון, השאלה היא מה מתאים לך. את יכולה לנסות את כל השיטות ובסוף לבחור, אני מעדיף גם כמאמן וגם כמתאמן להפגש פנים אל פנים, אני צריך לראות את העיניים הנוצצות בהתרגשות, אז ישנה עבודה, העיניים לא משקרות.

היי רונן

אני מרגישה כמוך - כנראה שהמבט בעיניים מאוד חשוב לי ולכן אני מתעניינת באימון אישי פנים מול פנים. אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על מאמן/ת מהצפון (אני מהגליל) תודה

starit1

New member
מאמנת מהצפון

היי ג'ואי, אני יכולה להמליץ לך על המאמנת שלי , היא מהצפון. צרי איתי קשר במסרים ואתן לך את הפרטים שלה. אילנית בן אקסס אימון ופיתוח אישי בחיים ובעסקים

bisin

New member
מאמן בצפון

אין כמו אימון "פנים מול פנים" כך הקשר אמיץ, אמין ואמיתי, אני מאמן בצפון הארץ, וניתן לפנות אלי ב 0778852020 נדב

למעלה