צריכה עזרה!!

צריכה עזרה!!

טוב אז זה הולך ככה.. יש לי חברה שהיא לסבית.. לפעמים אנחנו מתמזמזות אבל בתור חברות.. אני די נהנית מזה, אבל אני לא לסבית ואני לא מרגישה משיכה אליה... לאחרונה מופיעים לי יסורי מצפון.. אתם חושבים שזה בסדר??? כדאי לי להמשיך בגלל שאני נהנת למרות שאני לא לסבית?? רגע, ואם אני נהנת מזה יכול להיות שאני אולי דו מינית??

vegi force 1980

New member
הממממ.....

את נהנית עם בנים ואת נהנית עם בנות אני הייתי קורא לזה דו מינית לחא הבנתי את העניין של היסורי מצפון

missing

New member
לא בדיוק....

לפי מה שהבנתי (תקני אותי אם אני טועה) את לא נמשכת אליה או אל בנות, את נמשכת אל בנים נכון? לפי דעתי את לא נהנית להתמזמזאיתה את נהנית מהפעולה עצמה, מהמגע, מההתמזמזות עצמה לא מהעובדה שזה קורה אם אותה נערה..... יש לך יסורי מצפון? זה אומר רק דבר אחד ברור... את לא מרגישה טוב עם מה שאת עושה..... עצה קטנה: תפסיקי עם זה לא טוב בשבילך אני לא חושב שאת דו מינית או לסבית... אם היית אז: גם היית מתמזמזת אם הילדה מתוך משיכה ולא מתוך רצון למגע.... גם הייתה לך משיכה כללית למין הנשי..... גם לא היו לך יסורי מצפון..... אני חושב שתפסיקי את הקטע הזה כמה שיותר מהר מכמה סיבות: 1)את מנצלת את חברה שלך בשביל המגע המיני, וזה לא בסדר בכלל..... 2)את צריכה פסק זמן מזה כד להבין מי את, ומה את רוצה..... 3)יש סיכוי שחברה שלך דלוקה עלייך, תבהירי לה שאת לא נמשכת אליה... בקיצור יש לי עצה מסכמת: "מה שאת מרגישה שמזיק או פוגע, בך או בסביבתך, ויש ביכולתך להפסיקו, עשי זאת..."

למעלה