צריכה עזרה

בוניטה18

New member
צריכה עזרה

שלום, אני בת 18.5 והיתה לי חברה הכי טובה שהיתה כמו אחותי במשך שנתיים, אנחנו הכרנו דרך הלימודים והתחלנו להיות חברות הכי טובות אחרי שאני עזרתי לה להתגבר על איזה "פרידה" מחברה קודמת שלה. לה יש חבר, ולי יש חבר. שנינו בד"כ תמיד היינו לומדים ביחד והיינו הכי קרובות בעולם כמו אחיות ואין מילה אחרת לכך! אבל היתה בעיה כשאני ביקשתי ממנה טובה גדולה שהייתי במקרה מצוקה ממש גדול אז היא לא כ"כ יכלה לעזור לי כי זה נגד את האינטרס של חבר שלה. ז"א היא כל הזמן הולכת אחרי חבר שלה והיא לא שמה לב שגם לי יש רגשות ואני מרגישה שאני כל הזמן צריכה לוותר בשבילה. חוץ מזה היא כל הזמן אומרת לי שהיא אוהבת אותי ושאני החברה הכי טובה שלה ויותר מזה שאני אחותה אבל בזמן האחרון היא מתרחקת וכל הזמן מתחמקת ממני לא באה אליי לא רוצה להפגש ואני בגלל שנמאס לי לרדוף אחריה פשוט לרדוף אחריה אין מילה יותר טובה הפסקתי להתקשר אליה והתחלתי להיות עם חברות אחרות ועם חבר שלי יותר ממה שאני איתה ונהייתי קרה אליה! היא גם התחילה להיות כזאת ובוקשי שמתקשרת אליי.. זה התחיל לפני איזה חודש ההתרחקות הזאת ובהתחלה היא עוד היתה אומרת לי למה את לא מתקשרת אליי וזה? ועכשיו היא לא אומרת כלום! הכי כואב שאי אפשר לבוא לדבר איתה כי היא תמיד שותקת אף פעם אין לה מה להגיד ותמיד השתיקה הזאת פוגעת בי יותר. אני רק רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות לנסות להחזיר אותה ואיך? או פשוט לקבל את הגורל שלי כמו שהוא ופשוט לעזוב אותה לתמיד? אני באמת צריכה את העזרה שלכם כי זה נמשך כבר הרבה זמן וזה רק עושה אותי יותר פגועה ועצבנית וזה הורס לי את הכל.. תודה מראש

sh53

New member
בהחלט מבינה את המצוקה שלך

ואני מניחה שגם החברה שלך מבינה אותך, היתה רוצה לעזור לך יותר, היתה שמחה להושיט לך יד לעזרה, אבל לפעמים אי אפשר גם אם רוצים.יכול להיות שמה שביקשת נגד את האינטרס של חבר שלה, אך אני מניחה שהיא והחבר שלה היו באותה דיעה, מה שבעצם אומר שזה גם נגד את האינטרס שלה. לפעמים אם רוצים שאנשים יתקרבו אלינו, צריך להניח להם ולתת להם את המרחב והמרחק שהם זקוקים להם. זה שרודפים אחריהם ומנסים להתקרב אליהם יותר, להבין אותם יותר או לבקש להיות במחיצתם יותר זה עושה בדיוק ההיפך - מרחיק אותם מאיתנו.

בוניטה18

New member
תודה רבה לך ו...

באמת עזרת לי אבל תקשיבי אני התרחקתי ממנה כמו שאת אומרת שצריך קצת להניח לה.. ויצא שהיא בכלל לא מתקשרת אליי ופעם היא היתה מתקשרת אליי כשהיא היתה הולכת לישון והיא כבר לא עושה את זה, היא יותר רחוקה יוצאת עם חברות אחרות.. אולי באמת עדיף ככה וזה הגורל שלנו אני רק יודעת שאני הכי אהבתי אותה בעולם ואני עוד אוהבת אותה ואני הייתי עושה הכל בשבילה אבל לא נורא כנראה שזה ככה צריך להיות.. בכל מקרה עזרת לי המון תודה רבה לך!!

למעלה