צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

לי ולאהבה שלי יש את השבת הקרובה לעצמו לבד.. (משהו שאין לנו בדרך כלל מכל מיני סיבות) ואני לא רוצה שנעשה את זה בבית.. אני רוצה לעשות את זה בים או משהו... אבל מה לעשות בים? אוקי אוהל, סק"ש, ו..? מה הלאה? חשבתי על לילה רומנטי כאילו נרות,אלכוהול,אוכל טוב (אין לי מושג מה אבל...), אני אשיג רדיו למוזיקה טובה.. נישאר כל הלילה ערים ובזריחה ניכנס למים ונעביר את כל היום בשבת בים אבל אני רוצה איזה משהו מעניין לאותו לילה... משהו שירגש... משהו שיעשה את הערב.. פליז הלפ מייייי תודה מראש...

אישית,אני חושבת שמה שאת מתארת מרגש מספיק...

מסוג הדברים שיכולים להוביל להרבה אינטימיות ולשיחות אל תוך הלילה. את כותבת שאת מחפשת משהו מעניין. הכוונה לפעילות?

אמממ לא בדיוק...

את יודעת לעשות משהו כזה.. ממממ מסוג הדברים שלא ישכחו לעולם... משהו מיוחד כזה...

התכוונתי למשהו מיוחד אני אסביר..

יש לנו המון המון את הקטע של הים אנחנו נימצאות שם המון, בגלל זה רציתי לעשות באותו ערב משהו מיוחד כזה,שונה,משהו שהיא תמיד תיזכור.. בכל אופן תודה מאמי

תגובה

אם היא יודעת לשחות, עשה אתה פיקניק בפארק הירקון על הדשא, ואחר-כך שוט אתה לבד בסירה בערב בירקון בבגדי ים.

oferyosi

New member
יהודה לשחות בירקון??? ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

שאל את המשלחת האוסטרלית למכביה - לא משהו מומלץ

oferyosi

New member
יותר טוב בקישון , לא??../images/Emo59.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

NICKEL BACK

New member
יהודה

השנה 2007 לא 1007, כשהירקון היה נראה כמו המיים במקלחת שלי...

nate2000

New member
שאל את סשה אלתרמן

היא כבר תספר לך על 11 ניתוחים בראש..... נכון עשו שם שיקום אבל עדיין הנחל הזה הואהפח זבל של כל גוש דן.

לא ברור לי איפה ענית לה קודם. תגובתך מתייחסת

לגבר: "אם היא יודעת לשחות, עשה אתה פיקניק בפארק הירקון על הדשא, ואחר-כך שוט אתה לבד בסירה בערב בירקון בבגדי ים" נתת את התגובה שלך לגבר, ללשון זכר.

למעלה