צריכה עזרה

צריכה עזרה

הי אני צריכה עזרה בתחום קצת מביך, אני אף פעם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. קניתי ספרים, ניסיתי לאונן, ניסיתי במגע מיני, ושום דבר... אחרי קצת זמן נמאס לי לגעת וזהו.

kiaora

New member
תשובה מגבר

קודם כל, אל תתיאשי. מנסיוני עם אשתי, לקח לנו הרבה מאד זמן עד שאשתי הגיעה לאורגזמה (בערך שנתיים) והיום לא רק שהיא מגיעה לאורגזמה, אלא גם להרבה אורגזמות באותו אקט, לפעמים לשרשרת אורגזמות ולרוב גם כולל שפיכה מאסיבית, בקיצור, אל יאוש. הבעיה הגדולה ביותר באורגזמה הנשית היא שככל שיותר לחוצים להשיג אותה, כך היא מתרחקת, מכיוון שחייבים להיות רגועים ומשוחררים. ברגע שתגיעי פעם אחת לאורגזמה, יהיה לך הרבה יותר קל אחר כך, אבל הבעיה היא להגיע לפעם הראשונה. הסיכוי שתצליחי לגמור בפעם הראשונה ממשגל הוא זעום, ולכן הסיכוי הטוב יותר הוא באמצעות מין אוראלי או אוננות (בין אם את תאונני או בן זוג מנוסה). תנסי לאונן עם סרט אירוטי או משהו אחר שעושה לך את זה, אבל הכי חשוב זה לא לחשוב כל הזמן בעת האוננות, אני חייבת לגמור (קל להגיד, קשה לעשות...), בסוף זה יגיע. מכיוון שאני לא אשה אני לא יכול לתת לך טיפים לגבי איך לאונן לעצמך, אבל הכי חשוב זה שתדעי שבסוף מצליחים, גם אם זה לוקח תקופה ארוכה. בהצלחה

אולי כדאי לראות

מה מגרה אותך ומה מכבה את הגירוי. ולנסות להגביר את הראשון ולהחליש את השני
לפעמים זה עניין של ריכוז ושל מחשבות מטרידות ושל דברים שממש לא קשורים למיניות. זה מדבר אלייך?

kiaora

New member
אני לא מבין אותך

למה שהיא תרצה אורגזמה? כי אין מה לעשות, אי אפשר להשוות את ההנאה בלי אורגזמה להנאה עם אורגזמה. חוץ מזה שזה גם מתסכל כשאף פעם לא מגיעים לאורגזמה. בוא אתן לך סיפור אישי. אשתי לא הגיעה לאורגזמה לפני שהכירה אותי, וגם לנו לקח בערך שנתיים עד שהיא גמרה בפעם הראשונה. אני יכול להגיד לך שהיא הייתה מתוסכלת מאד מהעניין הזה, כבר חשבה שלעולם לא תוכל להגיע לאורגזמה, וברגע שהיא כן הצליחה לגמור ההנאה שלה ממין עלתה באורח דרסטי

yarontor

New member
נסי ויברטור

למה שלא תנסי ויברטור ? אישית אני מציע לחפש באתר ארוטיקה http://www.eroticashop.co.il

למעלה