צריכה עזרה

צריכה עזרה

קנו לי אמ.פי 3 ואני מחפשת שירים בכמה קטגוריות [ת'שמות, לא קבצים]- 1. אני מפקדת בגדנ"ע ובמהלך השבוע אנחנו מעבירים שיעור שבויים ונעדרים ואני מחפשת שירים לרקע סטייל "מיליון כוכבים" ו"ים של דמעות" [בגרסתו המקורית, לא גרסת נינט...]. 2. שירים של צבא 3. שירים ליום הולדת 4. סתם שירים שכיף לשמוע, בעיקר ישראלים אבל אפשר גם כאלה שלא. תודה מראש ותהנו בסופ"ש. טל:)

דללה

New member
גדנ"ע ../images/Emo99.gif

1. אבות ובנים / אביתר בנאי לבכות בגרסא של ישראלה אסגו זיכרון / מורן אהרוני ואולי בגרסא של מורן אהרוני ילד אסור, ילד מותר וניצחת איתי הכל בגרסא של מורן אהרוני זה הקיץ האחרון שושנים עצובות / עידן רייכל 2. יש מלא שירים של להקות צבאיות. רק תחפשי. 3. כנ"ל 4. אני לא יודעת מה הטעם שלך

דללה

New member
אם ככה, אז-

Evanescence - Lithium Evanescence - Call Me When You're Sober Umbrella - Rihanna אפרת גוש - לראות את האור אוהד חיטמן - תגידי לו איה כורם - קליפה היהודים - אין לך מקום לא עולים לי עוד שירים לראש.. תיכנסי לאתר של גלגל"צ. יש להם שם את השירים של המצעד. את יכולה לקחת שמות משם

shame on you

New member
גלגלצ? me like.....

אני אנסה להוסיף כמה לאלה שדללה כתבה: ישראליים: נוף אחר / יוני בלוך אם אפגוש את אלוהים / התקוה 6 (בהתחלה חשבתי שזה סתם עוד שיר סטייל סאבלימינאל, אבל זה שיר באמת כיפי, אני אוהבת אותו). מיליון פעם / מלכת הפלקט (שיר ט-ו-ב !) אני אישית גם אוהבת את השירים של כנסיית השכל בגרסותיהם המחודשות ובעיקר את: ידיים למעלה למאיה יש אקדח היינו עושים אהבה ו-כמובןןן, שאני מאוד אוהבת את השירים של אריק ברמן. אבל לא כל אחד אוהב אותם. הם בעיקר לבעלי טעם מיוחד (ואנין), ואלה שאני הכי ממליצה עליהם הם: מה עוד ביקשת אהבה באור וצל (השיר הזה עוד לא יצא לרדיו) שער שש (שיר כיפי במיוחד, גם עוד לא יצא לרדיו) לועזיים: closer / travis (בכלל יש ללהקה הזו המון שירים נחמדים..) makes me wonder / maroon 5 (למרות שהוא כבר די ישן יחסית לקצב יציאת השירים של היום) Your love alone is not enough / Manic street preachers Cupid's chokehold / Gym class heroes Manic תיהני!

R e A

New member
../images/Emo2.gif

מסתבר שלמפקדים בגדנ"ע כן יש רגשות
סתם סתם..אל תקחי אישי
אצלנו פשוט היו קצת מניאקים

צלמון

מג'וערה אני מד"נים שמשרתים שם מיולי או 3 ששירתו שם לפני מרץ שזה המ"מ המהממת שלי שהשתחררה כבר והמפקד והמ"מ שהיו לי בקורס.

התקבלתי להיות מד"נית בסיס!! (מדריכת גדנעות)

יש לך מסנג'ר אולי? או אייסיקיו..? אני מאוד אשמח אם תוסיפי אותי.. יש לי כמה שאלות לא ברורות בנוגע לתפקיד הזה... 262116534 [email protected]

מזל טוב!!!

אייסיקיו- 176281077 מייל/ מסנג'ר- [email protected] מסנג'ר ואייסיקיו אני יכולה רק בסופ"שים כשאני בבית. אבל מיילים ומסרים את יכולה לשלוח חופשי ואני אענה לך מהבסיס כשיהיה לי זמן. שיהיה הרבה בהצלחה!

למעלה