צריכה עזרה

123SimSit

New member
צריכה עזרה

יש לי את הסימס המקורי ושתי חבילות הרחבה- University ו-Night Life. כל פעם שאני מנסה להתקין את חבילות ההרחבה אני מקבלת הודעה שצריך לעדכן את הסימס ולהכניס את הדיסק הרביעי. כשאני מכניסה אותו אני מחכה קצת ואז מופיעה הודעה שהעידכון או מה שזה לא יהיה לא הצליח וההתקנה עכשיו תושמד. ניסיתי עם הד ארצי, הם לא יודעים כלום=| בבקשה תעזרו לי:( תודה

קטקטXD

New member
אוקי זה קל.

את מתכוונת לאפ דט נכון? גם לי היה את אותה הבעיה בדיוק אתמול... תקשיבי לי. תכנסי לאתר הראשי של הסימס ומשם תורידי את הפאצ'- הוא בעצם האפ דט ואז מתי שאת מקבלת את ההודעה של הלהכניס תדיסק הרביעי אל תגעי בכלום ותלכי למה שהורדת ותתקיני ואז תחזרי להודעה ותכניסי את הדיסק וזה ירשום לך שהסימס כבר אפ טו דט. אם זה לא זה כנראה יש לך בעיה בדיסק אבל אני בטוחה ב-99% שזה זה.

קטקטXD

New member
הנה מצאתי לך מה את צריכה להוריד..

בקישור הזה תורידי את מה שמאים לסימס בסיס שלך (רגיל או דיוידי) ותורידי גם את אלו של התוספות שלך... אבל תתקיני מתי שמבקשים את הדיסק את הזה של הבסיס!

123SimSit

New member
אוףף!

ניסיתי את מה שאמרת ולא הצליח- הבעיה לא בדיסק כי לקחתי מחברה שלי דיסק מקורי מאמריקה שלא שרוט בגרוש וזה לא עבד. המחשב שלי נורא חמוד נכון?

קטקטXD

New member
אמ...

ניסית להתקין גם את האפדט של ההרחבות שלך? אם זה עדיין לא פועל יש בעיה בדיסק שלה או בהרחבות שלך...

למעלה