צריכה עזרה!!!

porsche lover

New member
צריכה עזרה!!!

מישהו יודע אם יש אפשרות להשכיר פורשה CARERRA 911 ליום אחד? אם כן אז איפה, ובכמה? זה די דחוף. אני אודה למי שיעזור.

רן 56

New member
בלאס וגס, תבחרי דגם וצבע...

ותשלמי, לא יודע כמה. ד"א השמוע אומרת שאם תופסים אותך בארה"ב מעל 100 מייל לשעה זה שווה בילוי של 24 שעות עם המייטב של ארה"ב (יענו כלא). רן, רצה אבל לא יצא (להשכיר אחת ליום).

עתיד©

New member
בגלל זה עדיף ךהשכיר אחת בגרמניה

אני גם מאמין שיהיה יותר זול (בגלל המיסוי הכבד שיש על רכבים אירופאים בארה"ב) וגם יש את האוטובאן, ששם אתה מבלה עם המיטב של גרמניה...אם אתה נוסע פחות מ150 קמ"ש

porsche lover

New member
אוקיי, עוד שאלה.

יש מישהו שיש לו PORSCHE CARERRA 911 (אולי מישהו שמוכר אותה) שמוכן לתת לי אותה ליום אחד, בתשלום כמובן? מוכנה לשלם הרבה...

sronis

New member
כמה את מוכנה לשלם??

ואני לא שואל סתם... ועוד שאלה - מדוע ולמה?? רוני

sronis

New member
וגם - אף אחד לא יתן לך את הפורש שלו

ליום שלם סתם כך... אפילו תמורת תשלום מכובד. אז נא לא לצפות ליותר מדי... רוני

sronis

New member
אתה לא מבין, הכסף זה לא בשבילו

זה בשבילי
בו אני כבר אטפל בצורה אחרת
רוני, מתאמן בתחמנות

porsche lover

New member
רק על האופניים שלך?

ד.א., תודה לכל מי שטרך לענות לי על השאלה... ירדתי מהנושא של להשכיר פורשה. זו היתה אמורה להיות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת... זו מכונית החלומות שלו. מה לעשות שיש לו חלומות יקרים? נראה לי שאני קונה לו פורשה מיניטורי ב - 50 שח.

Roadstar

New member
למה? בשביל מה?

התאוצה ? המהירות התחושה בפנים ? את התחושה את יכולה להרגיש באולם תצוגה ואת הביצועים-תצטרפי לאחד הטיולים של מועדון האופנועים ושם תמצאי אותם ביצועים ואפילו יותר ואולי גם בחינם

zakiboy

New member
זה עולה

700$ לשבוע בלוס אנג´לס לפי מה ששמעתי מחבר שחי שם דרך אגב הוא קנה שם mx-5 ב -1400$

למעלה