צריכה עזרה

michelle75

New member
צריכה עזרה

אני לא יודעת אם זה בדיוק קשור לפורום הזה, אבל הפורום הזה הוא הכי קרוב למה שאני צריכה. אני בנוער העובד והלומד ואני רוצה לעשות לחניכים שלי פעולת גיבורי-על עכשיו אני רוצה לעשות להם טריוויה כזה- עם שאלות ובלאגנים.. ואין לי כלכך שאלות :| אשמח אם תביאו לי שאלות שמתאימות לידע של ילדים בכיתה ה' אני ממש ממש אודה לכם אם תעזרו לי יום טוב :]

DDN

New member
הבעייתיות פה,

היא "מה זה ידע של ילדים בכיתה ה'"? מי שקורא/רואה - מכיר. אני אנסה לחשוב על כמה שאלות בערב.

Evil Beast

New member
הממ

איך קוראים לבאטמן במה עובד סופרמן איך ספיידרמן קיבל את הכוחות שלו

די נו../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

כל ההורים האלה-אתם לא יודעים האלה (טוב,בעיקר הדמויות של מארוול) לא מתאימות לילדים בכלל
וכמה שהקומיקסים שלהם בכלל לא מיועדים לילדים
שלמשל את פיטר פארקר אנסו והוא גם חושב על סקס רוב היום
אנשים,אתם צריכים להבין את זה
.

אנסו את פיטר?

מתי? (הבנאדם בטח מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי טוב, ואני לא מדברת על פיטר)

תסתכלי בעצמך../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

התמונות מדברות בשם עצמן
. ואני לא מרשה שתדברי אליי ככה
.

אין לי מושג,אני מצאתי את זה../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

באתר ההוא של התמונה שמראים את באטמן ישן עם רובין וכל התמונות המוזרות האלה.

spidey 82

New member
זה מ-Superdickery

http://www.superdickery.com/ האתר מכיל מאות פאנלים, עטיפות ועמודים מתוך קומיקס, בעיקר משנות ה-40-60 ההזויות, עם משמעות שכיום מקבלת משמעות מינית, מגוחכת ו/או בוטה. מצד שני, לא ברור האם הכותבים בזמנו התכוונו במודע למה שכתבו ולא היו תמימם כפי שניתן לחשוב. הנסיך של אריאל: הסצינה ההיא (ככל הנראה לא חלק מההמשכיות) לא מציגה את פיטר פארקר כקורבן אונס אלא כנער שהוטרד מינית ע"י שכנו. ולמרות שכיום זה נראה מטופש, בכותב בטח רצה לחנך את הקוראים הצעירים להיזהר מסכנות כאלה, אם זה מאנשים זרים או מקרובים. (היי, אפילו ב'על טעם ועל ריח' היה פרק כזה עם בעל חנות אופניים) הרי בפני מי פיטר מתוודה על האירוע? ילד קטן.

אה../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

טוב,אז הוא הוטרד מינית,אין כזה הבדל גדול
. וקוראים לי נדב
.

למעלה