צריכה עזרה

גיל876

New member
צריכה עזרה

היי, גיל, גלבוע, צריכה רעיונות ועזרה לפעולה אחרונה (אני יודעת שיש גם בקומונה, אבל פה יש יותר אנשים.) תעזרו ליייי

דורד

New member
פול ילדודס חדשים!! איזה כיף

וואו, אני מחכה לסוף קורס מד"צים... הפורום יוצף באנשים חדשים!!
איזה כיף

דורד

New member
מה אני קשור?

אני משתתף כבר קרוב לשנתיים בפורום הזה ואני מביע התלהבות מסויימת מכך שהופרום לאחרונה הופך לפופולרי יותר ויותר מיום ליום ומצטרפים לכאן המון משתתפים חדשים וביניהם גם טרומ"פים שאפילו לא עברו סמינר תנועתי מעולם. וזה מרגש אותי ואני מצפה לשבוע שאחרי קורס מד"צים שבטח יצטרפו לכאן המוני מד"צים טריים ויהיה ממש נחמד... נ.ב. ונגיד שה"מחלה" שלך הייתה רק להגיד תמיד את המילה האחרונה... הבעיה היא שזה תמיד מלווה בטון שלילי ומזלזל לגבי כותב ההודעה אליה אתה מגיב... או כמו שאנשים אחרים מכנים את התופעה "התנשאות מתמדת"... אז שחר, תשתדל... או לפחות תשים לב...

spraizler

New member
דור, תרגע

היא ביקשה עזרה. אתה יכול לעזור לה, ואם אתה לא רוצה אז אל תעזור לה. אתה רושם בכל שרשור את כל מה שאתה חושב, אז תעשה את זה קצת פחות..

גיל876

New member
לא טפש!!!

עברתי קורס מד"צים, אני סיימתי כיתה י' לפני יומיים, וכתבתי פה כבר איזה 3 הודעות בערך... (ולא באמת התכוונתי לזה שאתה טיפש... סליחה). והקבוצה שלי זה כיתה ה', בערך 18 ילדים. אבל לא תמיד כולם באים.

דורד

New member
נכון, כתבת פה 3 הודעות

אבל את לא מה"ותיקים" וחוץ ממך כתבו פה גם כל מיני אנשים חדשים שרובם הגדול הוא טרומ"פים: "סיסי היא לא נסיכה", "גוועלדן", "rikko 13", ואפילו כאלה שכבר כתבו פה כבר כמה הודעות (כמוך) אבל עדיין חדשים יחסית: "לילוש91", "A d i D", "orhaynh", "stav7079", כל ה"גזרים" החדשים למיניהם ומזה התלהבתי... וכן, תארתי לעצמי שאת לא באמת מתכוונת שאני טיפש... ועוד משהו, אני מצטער... אבל אם את לא מכירה את הסיפור שלי, אז לי לא הייתה פעולת "סיום" עם החניכים שלי... אז לצערי אני לא יכול לעזור לך... ושחר, אני חושב שמי שהמציא את הרעיון של פורומים באינטרנט (חוץ מזה שכיום הוא ממש עשיר), התכוון לזה שאנשים יביעו שם את דעתם... חופש הביטוי וכאלה... לא'דע, אני מאמין שלחלקכם הייתה או תהיה בגרות בנושא.

יבח

New member
rikko13 לא טרומפית../images/Emo181.gif

אני לא יודעת מה אתה כל כך כועס על שחר.. פשוט ההודעה הזאת הייתה הכי לא קשורה בעולםםםם

מיכלצי

New member
נצל"ש - חשוב

אם מעניין מישהו.. השרשור על "מכתב לאקטיביסט" עבר עמוד, אבל פלג הגיב אליו. צרפתי קישור

למעלה