צריכה עזרה...

דנה1

New member
צריכה עזרה...../images/Emo92.gif

אני רוצה לקנות מכונית אבל מתלבטת איזו. התקציב שלי הוא 23,500 ש"ח עד 25,000 ש"ח. אני מעדיפה תיבת הילוכים ידנית, אבל גם בזה אני לא בטוחה שזה עדיף מאוטומטית, ואשמח לקבל הצעות. חשבתי לקנות סוזוקי סוויפט 94 או אופל קורסה. אשמח לקבל הצעות בכל הקשור ועזרה. תודה מראש.

ran levi

New member
אם לבחור מבין שתי האופציות

אז אני ממליץ בחום על האופל, אומנם אין לה שוק כמו הסוזוקי היפנית אבל יש לה איכויות אירופאיות יוצאות מן הכלל למרות שמדובר בשנת 94 דבר נוסף הוא שבמחירים האלה לא בידיוק יש לך אפשרות בחירה בין אוטומט לידני,(בסוזוקי כן באופל לא) קניה טובה ועדיפה על הסוזוקי אני ממליץ לך בחום על דייהטס שרייד אומנם שנת 92 (שהכי מתאימה לתקציב שלך) אבל היא מכונית מעולה, כמובן שצריך לחפש טוב אחת שבאמת שמורה ביונדאי אקסנט (או כמו שדרור קרא לה- יונדאי "אקסידנט")לא לגעת בשום אופן
עוד מכונית נחמדה שבאה בחשבון (רק אם את אוהבת דברים יוצאי דופן) זאת היא המזדה 121 המעוגלת והקטנה וגדולות יותר את יכולה לקנות אחלה מכוניות כמו מיצובישי לנסר או סובארו לגאסי (אני מוכר אחת) אם את מעוניינת תשאירי הודעה בפורום. בכל אופן שיהיה לך
בבחירת ה
שלך

itzik93

New member
קומפקטית קטנה, נוחה וחסכונית

אני לא בעד השרייד ובטח שלא הסוויפט - רק בגלל הנוחות הזוועתית (בשתיהן) והטכנולוגיה (המיושנת להחריד) בסוויפט. בתקציב הזה כדאי ללכת על אירופאית קומפקטית: פג´ו 205 / 106 או רנו קליאו. אני באופן אישי הייתי מעדיף את ה 205 ואח"כ את ה 106 (משיקולי מרווח פנים) -לשתיהן סחירות מצויינת, נוחות מעולה וחלפים בשפע. עלות התיקונים/חלפים (מאחר ומדובר ברכבים פופולריים) סבירה לחלוטין והאמינות טובה (בהנחה שהרכב קיבל יחס מתחשב מבעליו וטופל כמו שצריך). לדעתי האישית, קיימת עדיפות ליפאניות מבחינת האמינות אך כל עוד את מעוניינת להנות מרכב קומפקטי, חסכוני בדלק, חזק ונוח (עם גיר י-ד-נ-י) האלטרנטיבה שלך (בתקציב זה) הינה אירופאית קומפקטית ב-ל-ב-ד (כי פשוט אין יפאניות קומפקטיות נוחות במודלים האלו, פרט למאזדה 121 הנדירה יחסית). איציק אימפרזה 94 L
i ידנית

דנה1

New member
ועוד 3 שאלות../images/Emo53.gif

1. החלקים של האופל קורסה יקרים יותר בגלל שזו חברה גרמנית? 2. למאזדה 121 יש שוק טוב? 3. מה אתם הייתם קונים? תודה.

גרמי

New member
ל 121 יש שוק מצויין

תנסי למצוא אחת למכירה, ותביני. אני הייתי קונה פג´ו 106, ורק עם גיר ידני. מעבר להעדפותי האישיות, יש לגיר ידני יתרונות מבחינת חסכון בדלק, ביצועים, אמינות ועלויות אחזקה.

© DrorZi

New member
תשובות

1. ממש לא נכון. 2. מצויין. 3. הבחירה בשבילך לדעתי : 121, 106, קליאו, אופל. משהו מאלה שמצאת שמור טוב.
דרור זי.

yamahama2000

New member
לאחותי יש אופל.... לא מומלץ

בכל שנתון נתון האופל יותר יקרה מאחיותה )קליאו/206/106( וללא כל הצדקה בכלל ההרגשה היא של חוסר השקעה וגימור עלוב וגם האמינות לא כזו מדהימה והמוסך יקר הרבה יותר מצד שני , מממ, בעצם אין צד שני !

© DrorZi

New member
היתי בטוח שבשנה נתונה הקליאו היא

היקרה ביותר ... טוב לדעת.
דרור זי, שמזמן לא הסתכל על מחירון...

zvit

New member
עוד עצה חשובה../images/Emo91.gif

כתבת שהתקציב שלך הוא בין 23500 ל-25000 נראה שאת סופרת שקל לשקל. קחי בחשבון שתצטרכי להשקיע כ-1500 ש"ח טיפולים ותיקונים לא משנה איזה רכב תקני. כמו כן לפחות 1900 שקל בטוח חובה וכ-800 שקל ביטוח צד שלישי לפחות. אם בכוונתך לבטח את האוטו בביטוח מקיף, קחי בחשבון שהאירופאיות בדרך כלל זולות יותר לביטוח, והביטוח יעלה בין 2000 ל-3000 ש"ח לשנה בערך.

למעלה