צריכה עזרה

nonaa145

New member
צריכה עזרה../images/Emo92.gif

אני חדשה בפורום ואני צריכה עזרה אני בתהליכים להיכנס לשירות לאומי בשלומית ,ואני זקוקה לדעת אם מישהי או מישהו יודע אם יש מקומות פנויים באיזור המרכז דרך שלומית או מתפנים כי לצערי הרכזת שמטפלת בי לא אומרת לי היא טוענת שקודם אני אנסה מקום ואם לא יצליח אז היא תפנה אותי למקום אחר אבל ה: 1.9 כבר קרוב ואין לי עדיין מקום ואני לא יכולה להמשיך לחכות שאולי יקבלו אותי אז אני אשמח אם מישהו יודע על מקום פנוי או שמקום עומד להתפנות בבקשה תספרו לי.. בתודה מראש

הממממ....../images/Emo29.gif

לא הבנתי בדיוק מה הבעיה.. תנסי את המקום ואם לא יצליח אז תגידי לה והיא תפנה אותך למקום אחר

הייבי

New member
מה הבעיה?

באמת שאת יכולה להוריד לעצמך את הלחץ מה-1 לספטמבר יש מקומות שנפתחים אחרי וחוץ מזה, מה שעוד לא התמלא עד עכשיו אז עוד יום או יומיים לא ישנו. את חייבת לעשות את הראיונות למקומות ולחכות לתשובה.. תסמכי על הרכזת שלך שהיא יודעת מה היא עושה.. כשאני נרשמתי לעמותה היה ינואר ואז הציעו לי לבדוק מה יש פנוי במידי, מסיבות אישיות ביקשתי לחכות לספטמבר.. אז לך בטח יהיה משהו פנוי.. אני מקווה שעזרתי לך להקל את הלחץ... בהצלחה.. שירות מהנה...

lady18

New member
תקראי מה רשמתי למטה...

תקראי מה רשמתי כתגובה לרוני.. אני לא יודעת עד כמה זה נכון אבל שווה לנסות ולשאול את הרכזת.. בהצלחה!

למעלה