צריכה עזרה

לילי879

New member
צריכה עזרה ../images/Emo92.gif

אני צריכה עזרה בבקשה אם מישהו יכול, אמנם לא באיביי אבל גם באתר מסחר אלקטרוני... קניתי קלטת מאתר מסויים בשם saleil, אתר לא מוכר במיוחד אבל זאת קלטת שכבר לא מייצרים וחיפשתי אותה בנרות ורק שם מצאתי, בכל אופן הזמנתי אותה בטיפשותי בלי לדבר קודם עם מישהו שם, לראות שיש שם בכלל מישהו שמקבל את ההזמנות ואחראי עליהן. הזמן לקבלת המוצר 21 ימי עסקים, אמנם עברו רק שבועיים בערך אבל ניסיתי כמה פעמים להתקשר לטלפון שמופיע שם (טלפון מוזר : 03-9******) ולשלוח מיילים ואין קול ואין עונה, אני לא יודעת אם לחכות 21 יום שהמוצא יגיע או לעשות משהו אחר, מה לדעתכם כדאי לי לעשות??, מצורף לינק של האתר אולי במקרה במקרה אתם מכירים. http://www.saleil.co.il/sg_product~barni4~42~7792.htm

noam weissman

New member
זוהי חנות מכוונת שבחסות ואללה שופס

תפני לתמיכה של ואללה הם הרי גובים כסף מהמוכר עבור החנות והפרסום. הם יוכלו לתפוס אותו .. אולי הוא בחופש עם הילדים, סוף החופש הגדול ?

לילי879

New member
תודה רבה לכם

שלחתי הודעה לוואלה שופס... לגיטימי שהוא בחופש אבל המוזר זה שגם שחיפשתי את הטלפון באתר של 144 והתקשרתי יש הודעה שהטלפון חסום לשיחות נכנסות. בכל אופן תודה רבה שעלית על זה, אם אני לא אקבל אפנה לויזה...

ozitex

New member
לא מוכר אבל

אם לא תקבלי את המוצר בתוך הזמן המובטח את יכולה לפנות לחברת האשראי שדרכה שילמת ולבקש החזר על אי הגעת מוצר.

למעלה