צריכה עזרה

p u p

New member
צריכה עזרה../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif

אני 5 ימים אחריי ניתוח טבעת. יש לי כאבים באזור הפורט...אני הולכת מכופפת כי כואב לי וכשאני מנסה ליישר את הגב אז אני מרגישה באזור של הפורט מן מתח..כאילו שמשהו בפנים נמתח מאוד והרגשה זו ממש לא נעימה.... עוד דבר הוא שכאשר אני נשכבת אני מרגישה את הפורט כאילו "הדבק" לי לגב וכל תזוזה הכי קטנה אני מרגישה את הפורט מתנדנד לצדדים... מה שגם כן אינני מצליחה עדיין לישון על הצד אלא רק על גב בלבד ... האם כך זה אמור להיות? מתי בערך הכאבים עוברים? אודה על תשובתכם מנסיונכם האישי.

נשמע נורמלי לגמרי

והפורט לא מתנדנד לצדדים הוא מקובע למקום אחד. הכאבים ילכו ויפחתו עם הזמן אבל יקח כמה שבועות עד שלא תרגישי בכלל את הפורט.

p u p

New member
פונציקיטה-אז איך

יכול להיות שאני מרגישה אותו זז מצד לצד?

p u p

New member
פונציקיטה-יכול להיות

שזה מה שאני מרגישה בגלל שהכל עדיין מאוד "טרי"

maliam

New member
זה יעבור

אני שבועיים וחצי אחרי וגם חי מאוד הציק בשבועיים הראשונים ואפילו כאב בכל תזוזה אבל עכשו הרבה יותר טוב. בהצלחה.

נועוש10

New member
גם לי זה היה ...

אני הלכתי מכופפת 2-3 ימים ולא ויתרתי עד שהלכתי כמו שצריך וישנתי כמו שצריך... בהצלחה!!!!

p u p

New member
נועוש10

אני לא מצליחה להתגבר על זה ולא מצליחה להתיישר כי כואב לי

p u p

New member
maliam

תודה על שיתוף מקווה כי גם אצלי הכאב יעבור עוד מעט

אפרטוש

New member
היי לך

תצרי קשא עם הביתחולים ששם עברת את הניתוח אפילו עם הם לא עונים תצרי קשר עם המיון ודרך אגב הגיוני שלא תשני על הצד ויהיו לך עדיין כאבים

p u p

New member
אפרטוש

תודה על תגובתך לפי התגובות הבנתי שזה בעצם מה שקורה לאנשים שעוברים את הניתוח אז אי לכך אני סבורה כי אין צורך ממשי להטריח את בית חולים שהייתי מאושפזת בו. בכל אופן המון תודה לך

קובי d1

New member
pup ככה ההרגשה לאחר הניתוח

יש כאבים והרגשה לא נעימה הפורט לא יכול להתנדנד הפורם לא יו יו שקופץ ממקום למקום. במשך הזמן תוכלי לישון איך שבא לך קצת סבלנות ,הכל יסתדר קובי

p u p

New member
קובי d1

ברור לי גם כך שפורט אינו יו יו, רק שיתפתי אתכם במה שאני מרגישה ורציתי לשאול האם לעוד מישהו היה את התחושה? כשאני נשכבת אני מרגישה אותוכאילו "נדבק" לי לגב. כשאני מנסה לשכב על הצד אז אני מרגישה באותו הצד את הפורט. תודה.

קובי d1

New member
PUP לא זוכר את ההרגשה

עברו שש וחצי שנים מהניתוח וקשה לי לזכור קובי

אל תילחצי...

אני חודש ושבוע בערך +- אחרי הניתוח ולא תאמיני עדיין לא יכולה לישון על צד 1 יש לי כאבים ...בצד שמאל.. אבל לדעתי זה עניין גם של חישול,עניין של גיל כוח סבל.... לדוגמא אלו שעברו לידות דברים אחרים זה קטן עליהם ואני ראיתי משיהי מבוגרת אחרי הניתוח כמה שעות כבר שתתה שוקולטה הלכה עם נעלי עקב כאילו כלוםלא קרה והאמת היא שכככה זה צריך להיות , רק אל תלחצי ,הבנתי שזה תופעה טבעית בהחלט אחרי ניתוח, אם נלחצים (כמוני..) ההחלמה יותר איטית.. לדעתי האישית.. וזהו אל תכנסי לסרטים תני לגוף שלך זמן את רק 5 ימים אחרי ניתוח חמודה קחי את זה בחשבון.. וכמובן שיהיה בהצלחה....ורפואה שלמה...

p u p

New member
קרן22 המקוריתבואי מאמי

כשאני מנסה לעבור לצד שמאל - אז אני מרגישה ממש כובד וזה מאוד מפריע .. לגבי נעלי עקב - כל הכבוד:)אני חוץ מנעלי בית וחוץ כפכפים לא מסוגלת לשים שום דבר ... אני לא נכנסת לסרטים ובאמת שלא...אני מודעת היטב עברת ניתוח ויש גוף זר בגופי.. מה שגם כן אז אחד התפרים מאוד כואבים לי . המון המון תודה לך. רציתי גם לשאול תך שאת בר אחרי חודש+ לאחר הניתוח - יש הישגים?)

למעלה