צריכה עזרה

einat6

New member
צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

שלום.. אני מחפשת כבר הרבה זמן נושא לריקוד בגרות[אני בכיתה י'א] הסתכלתי בפורום ובחיפוש בפורום.. ראיתי פה כמה נושאים ורעיונות יפים.. רציתי לדעת אם תוכלו לכתוב פה כל רעיון שעולה לכם בראש.. אולי מהרעיונות אני אמצא משו שאני מתחברת אליו או משו לפתח אותו.. תודה רבה =]] חג שמח..

einat6

New member
לא לא סוג ריקוד.. ../images/Emo26.gif

אני מתכוונת לנושא לריקוד.. נגיד ראיתי פה כל מיני רעיונות כמו
התפתחות של עובר
מים
שמחה ועוד.. נגיד חברה שלי עושה על עוני.. רציתי עוד רעיונות.. אבל שיהיו מעין סיפור כי אני לא ממש רואה אותי עושה ריקוד על שמחה.. למרות שזה יכול לצאת ממש יפה.. אבל זה לא נושא עמוק כל כך.. והוא יצא קיטש.. אני מקווה שהבנת

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifהבנתי.

אם את בכל זאת רוצה לעשות שמחה <אבל לא יותר מידיי> את יכולה לשלב עצב ושמחה...יענו כמו סיפור כזה, שבהתחלה עצוב ואז שמח או ההפך. את יכולה גם לקחת השראות משירים שאת אוהבת והנה סתם נושאים: תמימות התבגרות שיגעון <יעני משוגעים- חולי נפש
> נכות מלחמה לא עולה לי עוד>.<

ממ..

אני עכשיו גם ביא' ואני צריכה להכין 2 דקות כמו ריקוד בגרות.. כאילו "מיני בגרות".. עם נושא והכל.. חשבתי לעשות על תמימות כי השם שלי זה תום, בסוף אבל הלכתי על נושא אחר לגמרי.. ויש לנו בלהקה (סופה) ריקוד על משוגעים כאילו.. "שלווה".. למי שמכיר.

einat6

New member
ממ תודה רבה =]

מממ תמימות יכול להיות נחמד.. אבל צריך לראות איך עושים את זה.. התבגרות זה דיי נדוש.. רוב הריקודים הולכים על ילדות והתבגרות שיגעון.. היה השנה.. הייתה אחת שעשתה אצלינו ריקוד על בית משוגעים ועל כל מיני מחלות.. היה מהממם!! נכות.. גם הייתה ילדה שעשתה על זה.. הנושא היה פחד מלהפסיק לרקוד או משו כזה.. אז היה חלק בריקוד עם כיסא גלגלים.. ומלחמה.. היה ריקוד של פיגועים.. מממ תודה רבה על הרעיונות... אבל רציתי משו עם אנרגיות.. שמחה.. אושר אם יעלה לכן משהו בבקשה תרשמו =]]

אממ..

דברים קטנים - כיאלו הדברים הקטנים (גדולים) שגורמים לנו לאושר.. תמונות מחיינו זה מה שעלה לי..

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifגם אצלנו השנה עשו ריקוד

על שיגעון ושפיות משם הרעיון
אממ משהו עם אנרגיות של שמחה? זה קשה..

הגרילה

New member
אמ..../images/Emo204.gif

יש לי הצעה בשבליך.. שמעי אני לא בדיוק יודעת מה זה ריקוד לבגרות כי אני עדיין בת 13 בכיתה ח'.. אז אני לא בדיוק יודעת אם מותר לך לעשות את זה עם עוד משתתפים אני בטח ישמע מפגרת, אבל כבר הצעתי את זה פה יש את הקטע של משחקי ילדים מחבואים תופסת, ואת המשחקיי תיפוף גוף כמו נגיד בום קליק כף אם את מכירה וזה יכול ממש להיות ריקוד ממש יפה אם עושים את זה עם עוד מישהו, יש לי עודכמה הצעות *בועה *חלום *רגשות(אהבה,תשוקה,שנאה,קנאה) *תקופות החיים, ילדים נעריםמבוגרים וזקנים וזה בעיקרון מה שעולה לי במוח כרגע.. :p בהצלחה..

Only Dance

New member
אנרגיה :

אפשר ריקוד פטריוטי על הזיקה לארץ ישראל, עם תנועות חדות כאלה וכוחניות כאילו ארץ ישראל שלך, יש לנו ריקוד כזה, הוא מהמם - אבל זה ריקוד קבוצתי אצלנו והוא הולך 7 דקות יש בו חלקים נאמר שמחה,סבל, חלק עם דגלים - דגלי ארץ ישראל. את יכולה לעשות משהו דומה אבל במימדים קטנים יותר. אני יודעת שבבגרות אפשר לצרקף עד עוד שלושה אנשים לא? ליווי זאת אומרת לא יודתע ככה אמרו לי. אז בכלאופן את יכולה עם בנזוג ריקוד אוהבים סוער, אפשר אולי אפילו בגידה. זה יכול להיתו סופני קאטי.

למעלה