מקסימום לטבריה :)
S Sweet Russian Girl New member 27/7/05 #31 "טיפה" טוב נו בתור אחת שלא יכולה לחיות בלי מוזיקה הייתי בוחרת MP3 טוב אני גם לא יכולה לחיות בלי החברים שלי אבל אני לא יכולה לבקש את אחד מהם בתור מתה ליום הולדת ושהוא יהיה איתי 24 שעות ביממה למרות שזה היה יכול להיות נחמד חחח
"טיפה" טוב נו בתור אחת שלא יכולה לחיות בלי מוזיקה הייתי בוחרת MP3 טוב אני גם לא יכולה לחיות בלי החברים שלי אבל אני לא יכולה לבקש את אחד מהם בתור מתה ליום הולדת ושהוא יהיה איתי 24 שעות ביממה למרות שזה היה יכול להיות נחמד חחח
G GallaxY New member 27/7/05 #30 מנורת לאבה? איך הגעת אני הייתי מבקשת פלטה, מוניטורים חדשים............................ מיקרופון יותר יקר....... לשדרג ציוד וכאלה
מנורת לאבה? איך הגעת אני הייתי מבקשת פלטה, מוניטורים חדשים............................ מיקרופון יותר יקר....... לשדרג ציוד וכאלה
J Janem New member 27/7/05 #33 גם אני הייתי מבקש פלטה... וגם מסור מוזיקלי... ואז הייתי מנסר ת'פלטה והיה יוצא אפקט מגניב שכאילו מישהו מנסר פלטה עם מסור מוזיקלי...
גם אני הייתי מבקש פלטה... וגם מסור מוזיקלי... ואז הייתי מנסר ת'פלטה והיה יוצא אפקט מגניב שכאילו מישהו מנסר פלטה עם מסור מוזיקלי...