צריכה עזרה

d o r i n

New member
צריכה עזרה../images/Emo7.gif

שלום לכולן יש פה מישהי כרגע שיכולה לעזור לי אולי עם התלבטויות לגבי הנטיות המיניות שלי???

Mar Jade

New member
דורין, יקירתי, איזה עזרה בדיוק את

צריכה? נטיות מיניות זה לא מתימטיקה, אי אפשר ללמד אותך ולתת לך שיעורים פרטיים
את מרגישה משיכה לבנות מינך? אם כן, איזה סוג משיכה? כמה זמן זה נמשך? והכי חשוב - איך את מרגישה עם זה?

d o r i n

New member
קצת עליי../images/Emo39.gif

אני לא צריכה שיגידו לי אם אני כן או לא אני רוצה לדעת איך אני יכולה לבדוק את עצמי אין לי שום פחד להיות לסבית במידה וזה נכון לגבי אני מקבלת את עצמי איך שאני ואם זה חלק ממני אז זה חלק ממני וגם אותו אני יאהב. הבעיה היא שאני מאד מבולבלת ומפוחדת כי אני במצב של חוסר ידיעה. מצד אחד כל החיים שלי אני יוצאת עם גברים ומקיימת אתם יחסי מין ונמשכת אליהם ומפנטזת עליהם. ולאט לאט, בערך מאז השרות הצבאי שלי (לפני שבע שנים) התחילו להיכנס לי לראש כל מיני מחשבות על בחורות. ככל שהזמן עובר המחשבות נהיות יותר ויותר תכופות. אני מרגישה קושי להתחבר לגברים, תמיד יש איזה דיסטנס בינם לביני, אף פעם לא היה לי חיבור מוחלט. ומצד שני נתקלתי רק פעם אחת בלבד בבחורה שהייתי רוצה להיות איתה בקשר אינטימי. מה תוכל לומר לי על זה? אני צריכה את העזרה שלכם. המון תודה על ההתייחסות

לירוי25

New member
התנסית פעם במגע?

הייתי גם פעם במצב כמו שלך עד שהגיע אותו בחור שעזר לי להחליט. כל מה שהיה בינינו זה מגע מיני (אפילו לא סקס!) הכי פשוט שיש וזה מה שעזר לי להצביע הנקודה ולהגיד - "כזה גם אני רוצה! זה מה אני אוהב!" לדעתי, שווה לך לצאת לפאבים של לסביות (כמו המינרווה למשל) לא בקטע של למצוא סטוץ אלא לחוות אוירה, להכיר בנות, להתוודע לתחושות שלך, לראות אם זה מרגיש נוח או לוחץ. בהצלחה!

d o r i n

New member
הי ...

הי לירוי, יש לי קצת בעיה עם לצאת למקומות לא לסטרייטים, כל מי שאני מכירה הומופוב בטרוף. מלבד חבר אחד שהוא גיי אבל הקשר ביננו נותק. בעבר כשהייתי מבלה אתו במועדונים ופאבים כאלה הרגשתי נהדר ומאד אהבתי את האווירה. אבל אז לא חשבתי על הדברים שהיום אני חושבת עליהם. בקיצור, אני לי עם מי ללכת ולבד ממש אין סיכוי שזה יקרה. יכול להיות בכלל שבלי סקס אני אוכל לדעת?

MARMELAD

New member
הנה היועץ השלילי ../images/Emo6.gif

דורין חומד... את לא חייבת לעשות סקס כדי להבין מה את רוצה. אם את רואה בחורה ברחוב ומרגישה שהיית רוצה לנגוע בה, אם יש לך חברה טובה שאת חושבת שאת נמשכת אליה, אם את רואה קטע על לסביות בטלויזיה ולא מצליחה לעביר ערוץ, אם את קוראת כתבה על לסביות בעיתון ומרגישה איזושהיא צביטה בלב.. אז כן, יכול מאוד להיות שאת לסבית או דו מינית. לגבי איך לבדוק את זה פיזית - את לא חייבת לשכב עם מישהי כדי לדעת, אם את לא רוצה. לקפוץ למיטה זה אמנם נורא נחמד אבל תעשי את זה בזמן שלך.

ל MARMELAD

אני חייבת להגיד לך
באמת... בעצם השאלה שהיא שאלה, זאת שאלה שאני תמיד שואלת את עצמי, ואני לא מרגישה כל כך מוכנה להתנסות עם בנות כי בעצם יש לי משיכה לבנים ורצתי לדעת האם יש לי משיכה גם לבנות. ואחרי שקראתי את התשובה שהשבת לה הבנתי שאני באמת כזאת, אני נמשכת לקטע וכשאני קוראת מאמרים אני חייבת לסיים לקרוא אותו, וכשיוצא לי לראות בטלויזיה בנות (לא כחול) אני לא יכולה להעביר, הנושא מאוד מעניין אותי, ויש לי פנטזיות, ויש לי משיכה... ובעצם אני חייבת לך שוב
שעזרת לי להבין מי אני באמת...

לירוי25

New member
היי חומד../images/Emo39.gif

ללכת לבד זה לא כזה גרוע, כשאני נכנסתי פעם ראשונה למועדון של גייז בניו יורק הייתי כל כך בהסטריה עד שעמדתי בחוץ במשך שעה שלימה מעמיד פנים שאני מחכה למישהו...טיפשי ופתאטי! אחרי שעה החלטתי שאין מה להפסיד, מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?? בסוף נכנסתי והכרתי אנשים והיה באמת כיף! כנ"ל לגביך, לכי לבד, שבי על הבר, תזמיני משהו לשתות. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? כמו כן אני ממש לא חושב שאת צריכה להכנס עם מישהי למיטה בכדי לדעת, לי מה שחיזק את ההחלטה היתה כשהתנשקתי עם בחור שהכרתי והבנתי שזה מה שאני רוצה! חוץ מאשר הנשיקה לא קרה בינינו שום דבר מיני! שלך לירוי

d o r i n

New member
../images/Emo24.gif

או.קיי תודה רבה לכולכם על העצות והחמימות :) אולי באמת אני אלך ואולי אפילו עוד בסוף השבוע הזה. המון תודה לכם ואין ספק שאני אחזור לפורום הזה, אתם באמת מקסימים :)

כ ח ו ל ה

New member
דורין...

יש מסיבות נשים כל 3 שבועות בערך.. באיזור שלך.. תנסי ללכת למסיבה כזאת ולראות אם זה ישנה בך משהו.. חשוב לציין שמסיבות נשים יותר טובות ממסיבות של סטרייטים
(בעצם היה מותר לציין את זה כי זה כבר ידוע
) בקיצור.. מה אכפת לך לנסות
יהיה פצצה
צ´או ממי ויום טוב
דנה

למעלה