צריכה עזרה...

paperdoll15

New member
צריכה עזרה...../images/Emo54.gif

קודם כל, היי אנשים/אנשות... אני יעל, בת 15 מאזור ירושלים ואני חדשה פה!
לפני בערך חודשיים גיליתי שאני בי אבל אף פעם לא הרגשתי צורך לספר על זה למישהו בגלל שלא ניכנסתי לקשר רציני עם מישהי... לפני חודש הכרתי מישהי מקסימה! והתאהבתי בה... היא גרה בצפון....שעתיים וחצי נסיעה ממני... אין לי רישיון ואין לי חברים עם רישיון...ההורים שלי מחזיקים אותי קצר ולא מרשים לי לנסוע באוטובוסים/מוניות/רכבת... בעיקרון הם בכלל לא יודעים שאני מדברת עם אנשים באינטרנט...אני בטוחה שהם יודעים שיוצא לי לפעמים לדבר עם אנשים, אבל לא ברמה כזאת של ממש להתחבר איתם... ממש ממש קשה לי ולחברה שלי לנהל מערכת יחסים בלי להיפגש... אני חושבת שזה יהיה הרבה יותר קל אם ההורים שלי ידעו על הקשר שלי איתה אבל אני ממש מפחדת מהתגובה שלהם... הם לא אנשים פתוחים במיוחד ואני לא חושבת שהם יקבלו את העובדה שאני בקשר עם מישהי...והם יתחרפנו לגמרי אם אני אספר להם שהכרתי אותה באינטרנט! אני לא רוצה לשקר להורים שלי ולנסוע אליה בלי ידיעתם...אני שונאת לשקר להם! אני לא יודעת מה לעשות! מה דעתכם? תודה לכל מי שמגיב

ברוכה הבאה!!!

ואת מדברת? אני לא נפגשתי עם חברה שלי (לשעבר) חצי שנה שעוד היינו ביחד.. היא גרה בצפון - אני בדרום.. ההורים לא מסכימים לי לסוע באוטובוס.. מה אני אמור לעשות? זאת באמת בעיה..

S

sexyגירל

Guest
שלווום!!

טובב אז.. אממ לדעתי דבר ראשון, בלי שום קשר אם את בקשר עם מישהי או אם יש לך או איןלך איך להגיע אליה, הדבר הכי טוב בשבילך זה פוט לספר להורים.. אני יודעת שזה קל להגיד וקשה לעשות וגם שזה לא פשוט עם הורים הומופובים או סתם לא מאוד ליברלים (כי מה לעשות, רוב ההורים הם כאלה..) אבל אחרי שהם ידעו, גם אם זה אולי יהיה לך קשה, את תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך.. טוב ובקשר לחברה שלך- אני חושבת שזה ממש קשה, גם אם יש לך רשיון וההורים שלך עוזרים לך, לנהל מערכת יחסים ככה... אבל טוב שוב אני רק מדברת כי אם הייתי מאוהבת נורא במישהו שגר רחוק בטח לא הייתי מוותרת בגלל המרחק.. אז שוב בקיצור לדעתי את צריכה לספר.. מה עם החברים/ות שלך? יודעים?

paperdoll15

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo54.gif

ההורים שלי לא הומופובים אבל אני חושבת שיהיה להם קצת יותר קשה לקבל דבר כזה כשזה נוגע לבת שלהם... לפני כמה ימים סיפרתי לחברה הכי טובה שלי את זה והיא קיבלה את זה ממש ממש יפה והיא נורא תומכת... אני ממש רוצה לספר להורים שלי! חלק ממני מת להוציא את זה כבר אבל אני ממש מפחדת מהתגובה שלהם... בכל מקרה...תודה על התגובה
מישהו יכול אולי להציע לי על דרך לספר להורים?שלא יקבלו התקף לב או משהו כזה?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאם מוחמד לא יבוא אל ההר

ההר יבוא אל מוחמד(?)
או בקיצור.. אולי היא יכולה לנסות לבוא אליך... אם את עוד לא רוצה לספר להורים אני לא חושבת שיתנגדו שחברה תבקר אצלך.. ואם הם יפגשו אותה אז בטח לא יתנגדו שתבואי לבקר אצלה...

למעלה