צריכה עזרה

rotushsh

New member
צריכה עזרה../images/Emo53.gif

חשבתי להתחפש ליסמין מאלדין, אבל אני לא ממש יודעת איך. ב'קשה תנו לי רעיונות איך לעשות את התחפושת יפה אבל גם לא ילדותית (אני בת 13). אם יש לכם תמונה אז זה גם מ-א-ו-ד יעזור! תודה רבה רבה רבה מראש!

sino2

New member
בקשר ליסמין..

רעיון ממש יפה!! לפי איך שאני זוכרת את יסמין יש לה מכנס בצבע תכלת רחבים, וחולצה קצרה שחורה, ושיער שחורה, וכמובן כתר על הראש. כדי לך לחפש תמונות מהאינטנרט שיעזרו לך.. בהצלחה, סיון

Taste of a Kiss

New member
יסמין היא בסגנון של נערת הרמון

או רקדנית בטן. הנה תמונה שלה
בעיקרון, אם את רוצה "יסמין" אז את צריכה מכנס רחב טורקיז-תכלת כמו בתמונה. אם את מכירה את המכנסי דייגים/חיתול, אז את יכולה "לסגור" אותם בצדדים עם סיכות ביטחון או לתפור, ולהצמיד אותם לקרסוליים עם גומייה משרדית או משהו בסגנון. את צריכה חולצה בצבע המכנסיים שהיא ממש בטן ובגזרת סירה. תכשיטי זהב (לא אמייתים כמובן) בסגנון ערבי-מזרחי, סרט לשיער שתואם ללבוש, ושיער שחור כמובן
בהצלחה

glory the god

New member
יודעת שאני לא ממש מחדשת כלום אבל-

קחי פשוט מכנסיים רחבות בצבע תכלת, תהדקי עם גומי או משהו כזה בגובה של בערך מכנסי שלושטרבע. תנעלי כפכפים-סנדלים. וחולצת בטן תכלת חלקה עם כתפיים חשופות. תעשי כזאת צמה עבה עם חוט תכלת וגם תשימי קשת תכלת בשיער. יצא ממש יפה!

rotushsh

New member
יש לכם אולי....

רעיון איך להתחפש לג'ני? היא בטח צריכה להיות דיי דומה ליסמין, רק שאצל ג'ני אני לא חייבת לדייק הכי! וגם תמונה תעזור... ועוד דבר אחד... תודה לכל מי שענה לי, עזרתם מאוד!!!

The Flash

New member
ג'יני זה קשה

לפחות מאלאדין...את יכולה תמיד להתחפש לג'יני מאני חולם על ג'יני הנה תמונה http://berkeley.intel-research.net/bnc/images/30.10.1999/30.10.1999-11.jpg

טוב

כמו אצל יסמיל איזה מכנס רחב או שרוול, אבל בורוד כהה. וגם חולצת בטן. יש לזו מהסדרה שיער בלונדיני בקוקו גבוה עם מין כובע מוזר כזה...

rotushsh

New member
יש לכם מושג....

איפה אני יכולה להשיג אביזרים לתחפושת של ג'יני? אתם יודעים - מכנסיים, חולצה, כובע וכאלה... ואני דיי רוצה גם מנורה כזאתי שג'יני תמיד יוצאת ממנה, אז אין לי מושג איפה אפשר לקנות... ורק שתדעו, הייתי כבר בטויז אר אס ובמאמא יוקרו, ולא היו שם מכנסיים וחולצה בנפרד, היו רק תחפושות קנויות, במידות פ-י-צ-י-ו-ת, ובלי בחירה! תודה רבה מראש!!!

Nolly

New member
אני גם מחפשת תחפושת...

ובאחד מחיפושיי ראיתי תחפושת של ג'יני בחנות "אודם", קנוייה ויחסית זולה (בסביבות השישים שקלים...) אבל היא גם "וואן סייז" ככה שאי אפשר לדעת איך היא תשב על הגוף, וגם היא נראתה לי פשוטה מידיי... אבל אם יש לך גוף מדההיייםםם לכי לראות, לראות לא עולה כסף!

rotushsh

New member
שאלה....

איפה החנות הזאת? אני פשוט גרה ברחובות, אז אני צריכה חנות שתהייה קרובה... תודה!

Nolly

New member
יש מלא..

זאת רשת, יש באיילון, עזריאלי ובכלל במפוזר בכל מיני מקומות..

למעלה