צריכה עזרה....../images/Emo53.gif
אז כפי שרובכם יודעים,שני הפאנדבים שעשיתי לא היו הצלחה מזהירה....(בלשון המעטה), התלונות העיקריות היו על יכולת משחק, דיקציה ולפסוסים (בתוספת מיקרופון לא משהו ,חוסר אנרגיה...וכו), אז החלטתי לבקש מכם עזרה, אני מבקשת שמי שיכול,יכתוב לי מספר משפטים בסיסיים של -כעס
,הפתעה
וכו.... ואני אנסה לעבוד קודם עליהם,וזה ישפר לי את יכולת המשחק, אני אעבוד על הליפסוסים (שאם הבנתי נכון הם סוג של בליעת הבהרות...) בעזרת קריאת ספרים בקול, ועל הדיקיציה אני אנסה לעבוד גם, אני אישית חושבת שהבעיה העיקרית שלי היא ביכולת המשחק, לכן אני מבקשת (רק ממי שיכול),שייתן לי טיפים,תירגולים וכו' ע"מ שהפאנדאב הבא יהיה יותר מוצלח... תודה על העזרה, אני מאוד מעריכה את זה... כמובן שזה לא יהווה תחליף לקורס ,פשוט אני לא חושבת שדבר ראשון אני אתקבל לקורס ודבר שני כשיתחילו הלימודים לא יהיה לי זמן לקורס,לכן אני מעדיפה לעבוד על זה עכשיו..
אז כפי שרובכם יודעים,שני הפאנדבים שעשיתי לא היו הצלחה מזהירה....(בלשון המעטה), התלונות העיקריות היו על יכולת משחק, דיקציה ולפסוסים (בתוספת מיקרופון לא משהו ,חוסר אנרגיה...וכו), אז החלטתי לבקש מכם עזרה, אני מבקשת שמי שיכול,יכתוב לי מספר משפטים בסיסיים של -כעס