צריכה עזרה....

edden7

New member
צריכה עזרה....../images/Emo53.gif

אז כפי שרובכם יודעים,שני הפאנדבים שעשיתי לא היו הצלחה מזהירה....(בלשון המעטה), התלונות העיקריות היו על יכולת משחק, דיקציה ולפסוסים (בתוספת מיקרופון לא משהו ,חוסר אנרגיה...וכו), אז החלטתי לבקש מכם עזרה, אני מבקשת שמי שיכול,יכתוב לי מספר משפטים בסיסיים של -כעס
,הפתעה
וכו.... ואני אנסה לעבוד קודם עליהם,וזה ישפר לי את יכולת המשחק, אני אעבוד על הליפסוסים (שאם הבנתי נכון הם סוג של בליעת הבהרות...) בעזרת קריאת ספרים בקול, ועל הדיקיציה אני אנסה לעבוד גם, אני אישית חושבת שהבעיה העיקרית שלי היא ביכולת המשחק, לכן אני מבקשת (רק ממי שיכול),שייתן לי טיפים,תירגולים וכו' ע"מ שהפאנדאב הבא יהיה יותר מוצלח... תודה על העזרה, אני מאוד מעריכה את זה... כמובן שזה לא יהווה תחליף לקורס ,פשוט אני לא חושבת שדבר ראשון אני אתקבל לקורס ודבר שני כשיתחילו הלימודים לא יהיה לי זמן לקורס,לכן אני מעדיפה לעבוד על זה עכשיו..

barak97

New member
יש לזה תנאים מסוימים ../images/Emo40.gif

שרשור שההודעה הראשית בו נכתבה לפני יותר מ72 שעות או שהודעת ההקפצה שאתם משרשרים אליו קצרה מ5 תווים בתוכן, לא יעלה לעמוד הראשי.

Hawkgirl

New member
אה..

זו בקשה מוזרה.... אני לא חושבת שהכרחי שמישו מאיתנו ירשום לך משפט Oo" את יכולה גם לבד לולז Oo" הנה לך משפט כועס שהקרצתי הרגע: למה עשית את זה?! אמרתי לך כל כך הרבה פעים להפסיק עם השטויות שלך! נמאס לי כבר! נמאס! נמאס! נמאס! אני כבר לא יכולה לסבול אותך ואת השטויות שלך! רגע, אתה צוחק?! זה נראה לך מצחיק?! זהו, אתה יכול לשכוח אותי ולחפש את החברים שלך. הנה לך משפט שמחה שהקרצתי הרגע: ואוו!! אני לא מאמינה! זה.... זה באמת קורה??? חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן, וסוף סוף זה קורה!!! אני פשוט מאושרת! תמיד ידעתי שאם אעבוד קשה, אתן את כל מה שיש בי, זה ישתלם בסוף, אני פשוט לא יודעת איך להכיל את כל האושר הזה! הנה לך משפט מופתע שהקרצתי הרגע: מה?! אבל... אבל... איך זה קרה??? מתי??? איך??? ואוו.... לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות, קשה לי להאמין שמישהו כמוהו הצליח בסופו של דבר! מדהים כיצד דברים יכולים להתהפך ברגע מבלי שנשים לב! כך או כך אני מאחלת לו הצלחה, זה מגיע לו!!

barak97

New member
חיכיתי שתכתבי ....... ../images/Emo40.gif

"הנה לך משפט קריצה שהקרצתי הרגע:"

edden7

New member
תודה רבה!

ואני חייבת לומר לך,שבחיים לא הייתי מגיעה למשפטים כאלה, שלי בטח היו:"מה?"-הפתעה, מה?-כעס,ו"מה"-שמחה.... אני יודעת שיכלתי לכתוב לעצמי,פשוט רציתי שמישהו מקצועי יותר יכתוב משפטים שכדאי לי לעבור עליהם, תודה על העזרה,אני אתרגל את זה..

למעלה