צריכה עזרה... נאי חייבת בייס של בן.. אם למישהוא יש... בבקשה.. ליעדוש~!
ל ליעדוש151 New member 6/7/02 #1 צריכה עזרה...../images/Emo53.gif נאי חייבת בייס של בן.. אם למישהוא יש... בבקשה.. ליעדוש~!
ל ליעדוש151 New member 6/7/02 #5 תודה... אבל../images/Emo51.gif אבל.. רציתי בייס של בן... אם יש למישהו.. פליז.. ליעדוש~!
ש שטרודל תאילנדי New member 6/7/02 #4 הנה לך... זה בערך כל הבייסים (בנים) שיש לי... פשוט לא היה לי כוח להוציא משם את הבנות...
F Fairy Of Darkness New member 6/7/02 #8 מקסים../images/Emo70.gif היי! האמו קיס פשוט מקסימה, יש לך כשרון! תמשיכי כך.
T TuLiP wants PeAcE New member 6/7/02 #9 ../images/Emo45.gifשקססססססית.../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 6/7/02 #10 _________ השדיים צריכים להצל על החלק העליון של השמלה, ולא להוות רק בד. חבל שאין איפור, והשיער לא מצל על הראש.
_________ השדיים צריכים להצל על החלק העליון של השמלה, ולא להוות רק בד. חבל שאין איפור, והשיער לא מצל על הראש.
M Mooa-Numi New member 6/7/02 #13 מדהים! סקסי! מהמם! ו.... לא עולה אניוואי, יפה מאוד, איפה בהחלט לא חייב, אבל שתי הדברים שענת אמרה הם די נכונים... אני לא אומרת כלום.
מדהים! סקסי! מהמם! ו.... לא עולה אניוואי, יפה מאוד, איפה בהחלט לא חייב, אבל שתי הדברים שענת אמרה הם די נכונים... אני לא אומרת כלום.