צריכה עזרה

צריכה עזרה../images/Emo53.gif

ביקשתי כאן לפני מס' ימים עזרה בקשר לבד של עגלת תינוק עם עובש,ואכן כיבסתי את הבד,אח"כ שיפשפתי עם חומץ ולמכונה שוב,לא עזר,הבד מריח נהדר אבל העובש עדיין קיים,חבל לי לזרוק את העגלה כי היא טובה מאוד לקנות ריפוד חדש היום זה כמו לקנות עגלה חדשה,איך אפשר להציל את הריפוד?אשמח לתגובות

nickey

New member
תכבסי רק עם חומץ

בלי שום אבקות. ולייבש בשמש (ויש מספיק שמש...)

adigreen

New member
מה שנשאר אחרי הכביסות זה רק צבע שחור

כמו שכתבו לך, ייבוש בשמש ישמיד את העובש ותישאר הבעייה האסתטית. אם יישאר עדיין ריח של עובש לא תהייה ברירה אלא להזביל. אלעד

נועם@בת

New member
מה השטח שהעובש מכסה?

הבעיה היא רק אסטטית, כי אחרי הכביסות נשארים רק הקורים של העובש ולא הנבגים שיכולים להזיק. אם השטח לא גדול אפשר לנסות בעבודת נמלים. מרטיבים את הכיסוי ומספיגים אותו במים. יוצקים מעט אקונומיקה לצלוחית או כוס ומכניסים לתוכה קיסם עם צמר גפן. מקפלים את הכיסוי כך שהכתם נמצא בדיוק על הקיפול ומניחים אותו על שפת הכיור. מנערים את הקיסם שטבול באקונומיקה שלא יטפטף, עושים איתו שפשוף קטן על הכתם ומיד שוטפים. חוזרים על הפעולה שוב ושוב עד שהכתם מתבהר ונעלם. יש מצב שזה יעבוד לא רע. בתיה

הייתי עושה את זה אבל

הריפוד הוא בצבעים כחול וכתום כך שאקונומיקה לא בא בחשבון,זו הבעיה

נועם@בת

New member
בגלל זה הבד צריך להיות מוצף במים.

תנסי קודם במקום נסתר. אם השאל היא להזביל או לנקות באקונומיקה, שווה לנסות אני ניקיתי כל בגדי טריקו צבעוניים ורק פעם אחת כשלא עבדתי מספיק בזהירות נוצרה נקודה מעט יותר בהירה. בתיה

זו את ששאלת גם בפורום אחר?

ניסית עם אלכוהול 70%? לי זה עזר להסיר כתמי עובש ישנים, עובש זה לא כתם זה משהו חי וצריך להרוג אותו עם אלכוהול. יתכן שלא יסיר לגמרי את השחור, אבל את רובו כן.

למעלה