צריכה עזרה..

צריכה עזרה..../images/Emo4.gif

לפני שבוע בערך צירפתי כאן את הגרף שלי ופונג סימנה לי את הקו הירוק שאומר שאם ישנם 3 מדידות מעליו זה אומר שהיה ביוץ, אז כפי שניתן לראות באמת החום יחסית נשאר גבוה, אך לא עיקבי במיוחד. מה שמוזר בעצם זה שאתמול והיום הופיעו לי הפרשות מסיביות, חלבוניות משהו, סמיכות וקצת דביקות........!! מה זה אומר??? שעדיין לא היה ביוץ בכלל?? שעכשיו ממש אני מבייצת?? בנות......אני חייבת תשובות, אני ממש מבולבלת

פּוֹנְג

New member
אני לא יודעת בנוגע להפרשות

אבל אני רואה המשך לא רע של הטמפ' הגבוהה שזה מעיד על הביוץ שהיה את צריכה להמשיך כך עוד שבוע ואז להתחיל להתרגש כי אולי יהיה גם הריון.

תודה פונג, אני כבר קצת מתרגשת

אבל עדיין מטריד אותי עניין ההפרשות, כי הבנתי מכמה בנות כאן, שלאחר הביוץ אמורה להיות תקופת "יובש" עד המחזור, אז מה הסיפור?? בכל מקרה אני חושבת מחשבות חיוביות, ומחזיקה אצבעות!

אולי מה שאת רואה

אלה הן שאריות של הילולה לילית ולא הפרשות? לפי הגרף רואים ברור שכבר היה ביוץ. כך שלדעתי אם יש לך הפרשות אלה אינן הפרשות של לקראת ביוץ. ואם (חס וחלילה) ישנה דלקת, אז הפרשות יכולות לנבוע מדלקת

אז זהו, שזאת לא הסיבה...

לא קיימנו יחסים ביומיים האחרונים, אז אין סיכוי שההפרשות נובעות מ-xxx , ולגבי עניין הדלקת, ממש לא הכל נקי ותקין למזלי, אין תחושה יוצאת דופן. בכל אופן, אני אופטימית ומחכה בסבלנות עוד שבוע לראות אולי סימנים נוספים. תתתתווווודדדדדההההה!!!

מעיןבר

New member
גרף מבטיח...

היה ביוץ ויש לך שבוע לחכות. לעניין ההפרשות - אמנם אמורה להיות תקופת יובש אל זו לא חובה שזה יהיה כך משך כל השלב הלוטאלי. אצלי למשל, כלל ההריון היה לי ריבוי הפרשות וזה התחיל עוד לפני שנגמר השלב הלוטאלי (אז חשבתי שהמכשפה
טו מגיעה, בדיעבד אצלי זה כנראה היה סימן). מחזיקה לך אצבעות, תמשיכי לעדכן.

למעלה