צריכה עזרה..

Mori 4 Ever

New member
צריכה עזרה..../images/Emo26.gif

זוכרים שסיפרתי לכם על מישהו שאני יוצאת איתו והוא הכי חמוד בעולם אך היופי שלו זה לא הטעם שלי.. קיצר אנחנו חברים כבר עוד מעט חודש..... וזה פשוט לא זה.. אנחנו בקושי מדברים, בקושי נפגשים וכשאנחנו נפגשים השיחות לא הכי זורמות.. ואין על מה לדבר כ"כ למרות שכייף לי להיות איתו. אבל אני לא מאוהבת בו. בכל מקרה, אני רוצה לסיים את הקשר.. איך אפשר לעשות את זה בלי לפגוע בו? קשה לי.. קשר ראשון..

shsh53

New member
אפשר לומר לו שזה קשר ראשון שלך

ואת מרגישה שזה לא זה או יותר מדיי בשבילך פתאום וזה קצת מלחיץ אותך או שנתת הזדמנות וזה פשוט לא זה.

יש מספר דרכים.

מאוד כדאי שלא לנסות לברוח מזה בשקרים. למשל דוגמה של אחת שסיפרה לחבר שלה שאנשים אמרו לה שהוא, החבר, משקר לה כל הזמן ולא מספר לה דברים וכדו`. הם נפרדו ובמשך מספר חודשים נאכל החבר לשעבר בליבו, "אף פעם לא שיקרתי לה" וניסה לברר מי סיפר לה את השקר. הוא כמובן לא מצא מישהו שיגיד לו שזה היה הוא ובסופו של דבר הוא נשאר עד היום בדילמה של "האם היא שיקרה, או האם שיקרו לה?". לא רעיון טוב. *אתן 2 רעיונות, תחליטי את מה מתאים לך. 1) תגידי לו בפשטות "עבר עלינו חודש שלם מאז הכרנו. ניסיתי לגרום לזה לעבוד ולא כ"כ הצלחתי. נתתי לזה צ`אנס וזה לא הולך. זה פשוט לא זה וחבל שסתם נבזבז זמן. עדיף יהיה אם נפרד כעת כידידים, כל אחד לדרכו בשמחה". 2) פשוט לשפוך את ליבך בשיא הכנות. לספר לו מה עבר עלייך בחודש האחרון, מה המחשבות שלך, מהם הרגשותייך לגביו ולגבי הקשר. הכל. ובכנות. בהצלחה!

פשוט תגידי לו..

עדיף שתעשי את זה כמה שיותר מהר כדי שהוא פחות יפגע.. רק אל תגידי לו "זו אני ולא אתה":-\ המשפט הזה מאוס..
את מוזמנת לחזור ולעדכן..=]]

Mori 4 Ever

New member
כן כבר אמרתי.. אז עדכון../images/Emo26.gif

אתמול דיברנו ושאלתי אותו אם הוא חושב מה שאני חושבת.. ובעיקרון שנינו הרגשנו כך אז היה קל יותר לסיים את זה, פשוט אמרתי לו שזה לא זה ושאני לא אוהבת אותו אז חבל סתם למשוך את זה, והוא אמר שהוא מבין ושהוא יודע מהן הסיבות שגרמו לכך כמו הצבא שלו, המרחק בינינו, וכאלה... וזהו זה נגמר טוב.. ונשארנו ידידים:)

למעלה