צריכה עזרה

BABY S

New member
צריכה עזרה ../images/Emo24.gif

אז ככה!! קודם נעים מאוד אני חדשה פה!!! ולפי דעתי מוזיקה שחורה זה המוזיקה !!!!!!!!! האמת שאני יותר אוהבת ראפ בלועזית .. מה שכן סאבלימינל הוא זמר ראפ טוב!! אז הבעיה שלי היא!! אני מתה לעשות לי דיסק ראפ טוב עם שירים קצבים ושקטים משהו שאני יוכל לשמוע עם חברות בכיף וגם שנוכל להתפרע באוטו שאנחנו יוצאות!! בבקשה תמליצו לי על שירים!
תודה לכם
באהבה ענקית
BABY S

WhiteAce

New member
ברוכה הבאה נשמה

שמחים שהצטרפת אלינו לפורום יאללה אני צריך להביא לכם עוד משהו....

יש לי משהו....

נכון שיש אנטי לטופאק והכל אבל החומר הישן שלו מעולה אז דבר ראשון 2pac - part time motha זה שיר ממש מצוין.... ועוד משהו kurupt & nat dogg - gangsta boogie

WhiteAce

New member
המלצות -

Dr. DRE - keep Their Heads Ringing בויאקה - גואה 2pac - Hit´em Up סאבלימינל - זזים עם הבאס (Bounce) Missy Eliot - Work It כלא 6 - תמיד קדימה ועוד...

volatile

New member
שירים שקטים ויפים! הנה המלצות

Cunninlynguists - Mic Like a Memory (אם אוהבים נשאר לי עוד שתי עותקים מהדיסק שלהם במגירה... 70 שקל וזה שווה את זה!). אנטי טופאק? 2paC - Branda Got a Baby קצת אר אנד בי Donnel Jones - Shorty got her eyes on me כמה שעולים לי ככה עם הפיהוק הראשון של הבוקר

BABY S

New member
תודה לכולם!!../images/Emo25.gif

באמת תודה לכולם!!! לקחתי ממכם הרבה רעיונות ואני הולכת להרכיב לי דיסק חרייייייף
בטירוווווווווף!!!!! תודה לכולם........
ממני BABY S

SHIMONLIMINAL

New member
אז ככה.....

קודם כל תלמדי לכתוב כמו שצריך, בלי יותר מידי סימני קריאה!!!!!!!!!!! אבל בכל זאת אני אמליץ לך, כי אני בנאדם טוב... הדיסק החדש של סאב והצל הדיסק של שב"ק ס כנען 2000 והטוב ביותר לטעמי, הוא פישי הגדול - הסנדק. בהצלחה והאזנה נעימה. שמעון לימינל

MooN aka asdfgh

New member
שאלה:

(שאני חייב לשאול אותך בגלל שאת חדשה פה) מה את חושבת על נלי ועל ג´ה רול???

BABY S

New member
../images/Emo25.gifטוב אז ככה!!../images/Emo6.gif

אני אוהבת מאוד את המוזיקה ששל ג´ה רול ונלי הם עושים ראפ טוב!! אבל לפי דעתי 2pac הוא הההההמלךךךךך!!!

RiRo

New member
ברוכה הבאה!

קבלי כמה המלצות קלות קלות אבל משובחות! lords of the underground - cheif rocka /sleep for dinner black sheep - this or that a tribe called quest -scenario Louis Logic - Factotum jurassic 5 - Concrete Schoolyard Freestyle Fellowship- Hot Potato ועכשיו לקצת המלצות יותר פאנקיות מי יודע אולי תתחילי לאהוב פאנק אם את לא שמעת או לא אהבת :* Jamiroquai - Space Cowboy babe ruth - the mexican Earth Wind and Fire - September Chemical Brothers - Best Part of Breaking Up Afrika Bambaataa & Soul Sonic Force - Planet Rock john cameron - swamp fever אחד מהשירים היותר יפים ששמעתי בזמן האחרון מדהים לפי דעתי ומצטער אם דפקתי פה אנדרגראונד אבל באמת מוסיקה משובחת ממש לא כבד חומרים שאני שמעתי בתחילת דרכי (הרוב לפחות) תהני וברוכה הבאה! 148877302 אם בא לך עוד דברים תהני

micL

New member
קודם כל ברוכה הבאה

דבר שני הייתי ממליץ לך על: (it ain´t no funn (if the hommies can´t have nun של סנופ דוג ונייט דוג (וקוראפט וורן ג´י) שיר שמתחיל רגוע ואז מתפרע קצת (השילוב המושלם)

bboy tb

New member
אההה

אני לא יודע המקסיקן.. פחות כיף לשמוע אותו מאשר לרקוד.. הוא לא כזה כיף להאזנה וקצת חדגוני לטעמי.. נו שיהיה אני יוסיף קצת פאנק: Bobby Byrd - Hot Pants (i´m coming, coming, i´m coming) Aretha Franklin - Respect Reuben Wilson - Got To Get Your Own - 01 - What The People Gon´ Say Parliment Funkadelic - (Not Just) Knee Deep nina simone - funkier than a mosquitos tweeter Mongo Santamaria - I Can´t Get Next To You James Brown- Get on the good foot ray_parker_jr._&_raydio_-_Still_in_the_groove herman kelly - dance to the drummers beat ועוד המלצות שכיף להקשיב להן: dj_shadow - organ_donor Afu-Ra - Whirlwind Thru Cities common - Sou by the pound UMC´s - Blue Cheese UMC´s - never never land umc´s - One To Grow On Slug - Guns and Cigarettes Black Moon- I got cha open (remix) KRS one - Attacks rap - nas illmatic 10 it ain´t hard to tell MEZ (From The Bay Root Camp) - Uh-Ten-Shun ( Beastie Boys - Flute Loop (instrumental( Mos Def - Umi Says Blackalicious - Make You Feel That Way מלא סגנונות שונים אני מקווה שתאהבי חלק

RiRo

New member
נעם

בקשר לבובי בירד.... איך שהוא שר את השיר זה יותר נשמע cummin ....... במיוחד עם הקול שלו :) ואתה לא התקשרת והמקסיקן זה אולי שיר חדגוני בגלל זה רשמתי כאן שיר מדהים של קימיקל בראדרס שזה מיקס ויש בו את השיר הזה יצאתי מהברוך וזהו

bboy tb

New member
חחח

נכון אבל זה שיר ענק בכל מקרה..יותר מאוחר יש לי מחר מבחן במתמטיקה... *לא שומע, רואה סרט
*

למעלה