צריכה עזרה

KiShKooSh

New member
צריכה עזרה../images/Emo13.gif

שימי ביקי ואני כעת בת 16 וחצי. חיה במשפחה חד הורית שאבי נפטר לפני שנולדתי בהתמוטטות של מגרש כדורגל באנגליה(באמת). הפרטים הידועים לי עליו מועטים מאוד, וגם בהם איניני בטוחה. ואני מתחילה את מסע החיפוש, ואני רוצה לברר את הפרטים במיוחד לענות על שתיהשאלות הגדולות "מי הוא אבא שלי?" ו"מי הוא היה?" הבעיה הגדולה שאני באמת לא יודעת איפה להתחיל לחפש אז היכן אני יכולה לחפש מידע אודות אבא שלי? אני מקווה שאתם הפורום הנכון ושתכולו לעזור לי

יקיפ

New member
מי האבא

אני לא בטוח שאת בפורום הנכון אבל בכל זאת אנסה לכוון אותך. חסרים פרטים בבקשה שלך למשל ף אני מבין שאת חיה עם אמא שלך, האם היא לא יכולה לסיע באיתור האבא? סביר להניח שתוכלי להתחיל ממנה. אם אין אפשרות עם אמא , תנסי לברר אצל חברות של אמא אולי תוכלי להוציא מהן פרטים. בכל מקרה אני מניח שבמשרד פנים ברישומים צריך להיות מצוין שם האב. בהצלחה יקיפ

KiShKooSh

New member
מאמא אינפורמציה אין להשיג, בוא נגיד

וגם חברות מאותה תקופה אין לצערי, אני אבדוק במשרד הפנים, תודה
ואתה יכול לכוון אותי לפורום שיוכל לעזור לי?

מי האבא

דבר ראשון תנסי להשיג תעודת לידה שלך, במשרד הפנים הישראלי או בארץ בה נולדת אם נולדת בחו"ל. אם זה בלתי אפשרי משום מה, תחפשי (למשל בגוגל) אזכורים לאותו אסון שקרה במגרש כדורגל ההוא. אם אין אזכורים ברשת תוכלי לשאול כתבי ספורט ותיקים כמו גדעון הוד, גדעון ארבל ,אליהוא בן און, זוהיר בהלול

bilen

New member
לא חושבת שזו הדרך לטפל בנושא הזה

ובטח לא בפורומים פתוחים. זאת מכיוון שמדברים על ארועים שקרו לא מזמן וכנראה יש מבוגרים שמעוניינים שהדברים לא יהיו גלויים וזו זכותם החוקית. מציעה לך לפנות לקונסוליה הבריטית בת"א, ע"י מכתב בעברית. נסי להציג להם שאלות שמהן תוכלי להבין מה הדרך הכי טובה לטפל בנושא. ראשית, האם בגילך יש לך זכויות לפנות ולשאול, או שרק האם או אפוטרופוס יכולים לעשות זאת בשמך? תצטרכי לכתוב את כל מה שידוע לך על הקשר בין הורייך ועל הארוע (אני זוכרת שהיה כזה ארוע), כדי שיוכלו לסייע ולענות. זכותך לבקש פגישה בקונסוליה לברור העניין, כנראה עם מישהו בוגר. בהצלחה! = בהמשך עוד הודעה על התמוטטות שיכולה להתאים למה שאת מחפשת.

bilen

New member
הנה ארועים שיכולים להתאים:

יש כמה כאלה, שימי לב לתאריכים: גלזגו/סקוטלנד April 5, 1902 - Glasgow, Scotland; 25 killed and 517 injured when the West Stand at Ibrox Park collapses during an international between England and Scotland. The game ends in a 1-1 draw but is later stricken from official records. שפילד - זה לא התמוטטות מבנה, אלא לחץ של צופים ומשטרה עד אובדן שליטה. April 15, 1989 - Sheffield, England; 95 people are crushed to death at an English FA Cup semifinal game between Liverpool and Nottingham Forest, when police open gates to alleviate crowding outside Hillsborough Stadium. The resulting rush of people onto the already filled terrace sections traps fans against riot control fences ringing the field

masorti

New member
הנה רשימת האנשים שנהרגו באסון...

במגרש הכדורגל ב- 1989 (אם היא בת 16 ואביה נהרג ממש לפני לידתה, התאריך מתאים)... כאן. הרשיתי לעצמי לעיין ברשימת השמות, וכולם כצפוי נשמעים אנגליים/סקוטיים. השם היחיד שנשמע לי ישראלי הוא Eric Hankin, כלומר אריק חנקין. בן 33 היה במותו.

קשה לראות את רצינות דברייך

בהיותך קטינה אין באפשרותך לחפש או למצוא אפילו חוט ואת זקוקה יותר מכל לסיוע של האפוטרופוס שלך, במקרה שלך זו אמך. האם היא אינה יודעת מה עלה בגורל אביך? היא המקור הנאמן והרציני ביותר שיש בידו לתת לך מידע. בהגיעך לגיל 18 את יכולה לבקש ממשרדי הרווחה או הפנים את הנתונים ואת כל הפרטים. בינתיים רק אימך יכולה להוציאם, בהנחה שהיא מעוניינת. הפורום באמת אינו מחפש הורים לצעירים כמוך. בליווי אימך בסבך הבירוקרטיה והמשרדים השונים בארץ, או בבריטניה תוכלי להשיג את כל הפרטים. לבד מכך, לאביך בוודאי שהיו הורים או אחים, האם את בקשר איתם? נסי דרכם אולי הם יודעים הרבה פרטים שאינם בידייך כרגע. בהצלחה, לאה

KiShKooSh

New member
לצערי הרב זה הרבה יותר מסובך מזה

אמא שלי לא נותנת לי שום אינפורמציה ואמרה במפורש שאני לבד בזה, ואני לא בקשר אם אף אחד ממשפחתו של אבי, אני חושבת אפילו שאינם יודעים כלל על קיומי העדפתי להתחיל לחפש בעצמי כי אני בעצמי לא רואה כבר דרך אחרת. ניסיתי, תאמין לי שניסיתי להוציא אינפורמציה מאמא שלי ללא כל הצלחה

למעלה