צריכה עזרה

Marooned86

New member
צריכה עזרה ../images/Emo13.gif

היי, אני עוד כמה חודשים טסה לדרום אמריקה ואני צריכה נגן mp3\אייפוד\וואטאוור שינעים לי את השהות שם. עכשיו, יש כמה דברים שאני מחפשת - וגם מאוד לא מחפשת בנגן
קודם כל לתקציב שלי עדיין אין שם, אבל בואו נגיד בסביבות ה-800 שקל. אולי פחות.
8 גי'גה בייט, אולי פחות.
אוזניות טובות
לא פושטיות...
שיחזיק הרבה זמן מעמד עם אותן הבטריות
לא מחפשת מסך גדול או נגן גדול ומסורבל, משהו קומפקטי שאני אוכל לרוץ איתו בהנאה, להניח אותו על הכתף שלי ולא לחשוש...
מראה צנוע, לא צעקני.
היש יצור כזה בעולם?
אשמח להמלצות, הכוונות... תודה.

יאיר B

New member
הדבר הראשון שעולה לי בראש זה ה-I7 של איאודיו.

בעיקר בגלל הסוללות - עד 60 שעות עם אותה סוללה (אבל זאת סוללה נטענת פנימית!, אפשר לקנות בארץ מתאם לחשמל 220V שמתחבר לנגן בחיבור USB ומדמה מחשב ככה שניתן לטעון אותו דרך החשמל הרגיל). יש כמה גרסאות, ההבדל הוא בקיבולת. אין לו מסך גדול והוא בכלל לא מיועד לסרטים, מבוסס פלאש ככה שתוכלי לרוץ איתו בלי בעיה. הבעיה היחידה שעולה בדעתי היא שהוא עובד עם ממשק מגע, מה שדורש נעילה תכופה שלו עם מקש HOLD. המראה שלו די סולידי, והוא גם קטן יחסית. יש עברית אגב בשמות השירים. לא צריך תוכנה כדי להעביר מוזיקה. דוגמא לנגן: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5738&perur=2&t=12&c=368

Marooned86

New member
ממשק המגע הוא....

יותר מדי גאדג'טי בשבילי :) ואני לא חושבת שאני צריכה סוללה נטענת בגלל שאני אשמע בזמן נסיעות, טיולים ולא תמיד יש לי איפה להטעין... אז לא נראה לי שזה יתאים. מה שכן חשוב לי שהנגן כן יראה עברית בלי להוריד כל מיני דברים... אבל אם לא-לא קריטי... אשמח לעוד המלצות...

tweeg

New member
לא טוב

הנגנים של סוללות מוגבלים ל4 ג'יגה(הt60) חוץ מהם יש עוד כמה נגנים(לחפשי הודעה שלי בעמוד הזה) נגני לא וידאו: e200 m3 i7 f2 נגני וידאו הודעה שניה

יאיר B

New member
כל הנ"ל עם סוללה נטענת. כנראה שתצרכי להתפשר

על משהו (נושא הטעינה או גדול הזיכרון). עברית יש באיאודיו.

Marooned86

New member
תרתי קצת באינטרנט ואלו הממצאים:

אין לי בעיה אם הנגן מבוסס פלאש, אם יש לו מסך מגע וכאלה... אני מחפשת משהו בסגנון Apple iPod nano 8 GB, אבל ההסתייגות שלי מהנגן הספציפי הזה- הוא הקטע עם iTunes ... זה אני לא צריכה על הראש. אני צריכה שהוא יהיה קליל (כמו האייפוד ננו), אבל שהמקשים שלו לא יהיו קטנים מדי כמו עם ה-i7 שנתת לי לדוגמא... עברית זה כבר לא האישו - אני יכולה לסבול בלעדי זה גם...
על כל עזרה שהיא,

יאיר B

New member
את זאת שאמרת שממשק מגע הוא גאדג'טי עבורך.

אפשר לנסות את ה-D2 של איאודיו. הוא בנוי רק ממסך מגע, נועד בעיקרון לסרטים, די גדול פיזית (מסך 2.4"). זמן סוללה די ארוך למוזיקה (משהו כמו 50 שעות). כמו איפוד נאנו זה רק איפוד נאנו. אין כמו.

למעלה