צריכה עזרה

אלכסהה

New member
צריכה עזרה ../images/Emo124.gif

אני נבחנת למגמת מחול ב26.3 ואמרו לכל הנבחנות להכין קטע של דקה והמורה שלי למחול עוזרת לי, אבל אני צריכה לבחור מוזיקה. חשבתי לקחת שיר בעברית כי זה יוצא מאוד חזק ומרשים, אבל אני לא אתנגד להצעות בכל שפה
מה כדאי? ד"א זה מחול מודרני

מק221

New member
מחול מטורף-ריטה

אבל אבל.. זה עוד שניה.... איך כבר לא הכנת? זה לא מלחיץ אותך ? ובהצלחה!!

ממש לא.

בעיני לקחת שיר שביצעו אותו בנולד לרקוד זה די דבילי... מראה על שטחיות מסויימת. ביחוד השיר הזה, חצי מהאנשים לא הכירו את השיר עד התכנית ופתאום עכשיו זה החיים של כולם... לא יודעת לפני שבוע היה לנו תרגיל בתיאטרון ואחת רקדה לשיר הזה והזה היה נראה די אינפנטילי... תחשבי על שיר שאת אוהבת בעברית, שאת מתחברת למסר ולמילים ולכי עליו.

מק221

New member
מה קשור לנולד לרקוד?

אני אישית לא ממש ראיתי נולד לרקוד חוץ מהתוכנית שהם עשו על השיר של אביב גפן .. "עכשיו מעונן" וראיתי את זה אהמ רק בגלל ששמעתי את השיר שלו . חוץ מזה אמרתי את השיר הזה כי בעיני יש בו משהו יפה. ככה שאני לא באה ממקום שיטחי . וגם היתי ממליצה לך על אביב גפן כי סתם אני אוהבת ומתחברת אליו אבל את יכול להיות ממש לא.וכמו ששירה אמרה מעלי את צריכה לקחת שיר שאת מתחברת אליו ולא אנחנו ,כי אז יצא לך משהו אמיתי.

מממממממ

לפי דעתי קחי שיר באנגלית.. וזה ממש ממש מודרני? אם כן את יכולה את Stop Crying Your Heart Out Anthony And The Johnsons - the lake ובכלל כול השירים של אנטוני אנד דה ג'ונסונס הם יפים!!! וגם של אינפקטד ממש יפיםםם יש להם כמה שירים ממש מתאימים! בהצלחה

אלכסהה

New member
אואזיס זה שקט מדי...

אממ.. אני לא מריאה את הג'ונסונס האלה, אבל אני אוריד... אהבתי את הרעיון של 'קיץ'. אחד השירים שאני יותר מתחברת אליו.
תודה תודה

אין בעד מה :)

אני ממש אוהבת אואסיס.. ואנטוני אנד דזה ג'ונסונוס זה הכי מוזר בעולםם.. זה מודרני מודרני...זה לא כמו ששי ורוני רקדו או משו כזה.. זה מהמוזרים שיש מונגינה אבל אין בכלל קצב או ספירות... מתחילה מתי שבא לך מסיימת מתי שבא לך מפסיקה מכתיבה ספירות קבועות כול פעם..אבל זה ניראה הכי יפה! (לפי דעתי לפחות כמה שיותר מוזר כמה שפחות מוזיקה רועשת עם ספירות..מושלם
) ויש גם את של ה-Goo Goo Dolls או היהודים...עוד ארון אחד..נץ..אם כבר..ועוד ועוד.. וגם James Blunt - Goodbye my lover

saritGg

New member
השאלה לאיזה כיוון את רוצה ללכת

בכל מקרה אני חושבת ששירים של מטרופולין יכולים להיות ממש טובים, אני הייתי ממליצה על השיר כל דבר קטן. צלקות של אביב גפן גם מאד יפה. אם את בקטע של שירים עם יותר קצב אני חושבת שמרי לנצח של עברי או הכוס הכחולה יכולים לצאת ממש ממש יפה. לפני כמה זמן עשיתי קטע על hey you של פינק פלויד יצא חזק. בכל אופן בהצלחה!

Nemeshon

New member
מרי לנצח../images/Emo99.gif כבר שבועיים שתקוע

לי ריקוד בראש על המנגינה של מרי לנצח. אני חולה על השיר הזה ובכלל על המוזיקה. שבהתחלה זה אילתור ואז לאטלאט הקצה מתבגר. זה ענק לעשות על זה ריקוד=]

kimigue

New member
../images/Emo201.gifשירים:

יש את השיר karma police של radio head שהוא מהמם וממש חזק! יש את השיר המדהים cosmic dancer של t.rex יש את השיר הישראלי בצהרי היום של רמי פורטיס וברי סחרוף.. ועוד המון... לאיזה כיוון את הולכת רגוע, קצבי?? מקווה שעזרתי

למעלה