צריכה עזרה

צריכה עזרה ../images/Emo101.gif

תראו אני לא בטוחה אם זה המקום לדר על זה, אבל בכל זאת אני חייבת שתעזרו לי להחליט החלטה שתיהיה לה השפעה ענקית על האופנוע שאני אקנה, ועלי! אז ככה, לאבא שלי יש טנדר של מיצובישי בהתחלה הוא היה מסיע אותי לשטח או אחד הידידים שלי, (כי לצערי אני תמיד נכשלת בתאוריה לרכב, כבר היאשתי ונגמר לי הכסף אז הפסקתי לנסות). נכון להיום, נגמרה לי התקופה שאבא היה מסיע אותי לשם, היחסים שלי עם אבא שלי הולכים ונהיים גרועים מיום ליום. לאמא שלי לעומת זאת יש בסך סובארו ואין איפה להכניס אופנוע שם, פעם אחרונה שנסעתי לשטח על אופנוע זה נגמר בהחלקה באמצע כיכר. וגם למדתי לקח של מישהו אחר- למישהו יש RMX 250 סמ"ק, הוא נסע איתו באמצע העיר ליד קניון, על מדרכה, ורצה לרדת במדרגות שהן קטנות,ויש המון מדרגות, והן מחליקות, הוא התחיל לדרדר במדרגות והחליק, הוא עצמו דירדר את כל המרגות ואחר כך האופנוע גם נפל לו על הרגל... לא נעים!, בא שוטר שהיה במקום עצר אותו, לקח אותו לחקירה והחרים לו את האופנוע. לא רק שהוא קיבל מכה, ועוד איזו מכה, גם החרימו לו את האופנוע, גם הוא קיבל דוח על נסיעה במדרכה, וגם הוא קיבל קנס על אופנוע לא חוקי!- ממש מטומטם הבנאדם, ולכן אני החלטתי לא להיות חכמה אלא פיקחת, כשאני רואה צרה אני לא נכנסת אליה מראש (לצערי זה קורה רק במקרים כאלה
). ולכן ההתלבטות שלי היא כזאת: אם לדחות את קניית האופנוע לעבוד עוד, ולקנות יחד עם אמא שלי גם איזה שהוא טנדר כדי שהיא תוכל להקפיץ אותי לשם, ואחרי שיהיה לי רישיון הטנדר יהיה שלי. או לקנות עכשיו את האופנוע. אני חושבת שהתשובה היא די ברורה כאן אבל בכל זאת רציתי שתגידו לי מה דעתכם בנושא! תודה לכולם שאפשרתם לי לחלוק איתכם את הבעיה שלי, אני מאוד מעריכה את זה! שלכם הגולשת211

ish996

New member
נראה לי שיהיה יותר זול

לקנות מתנה לאבא כל שבועיים
וברצינות - יש אפשרות לחבר וו גרירה לסובארו (אם אתם מתכוונים להשאיר אותה אצלכם בזמן הקרוב) ולקנות נגרר. וו+עגלה+רישוי = 3000-5000 ש"ח. מחיר של טנדר מתחיל ב- 5000 לסקודה 92 + ביטוח וטסט - 3000 ש"ח שנתי אם את צריכה רכב ביום יום אז כדאי לשקול את עניין הטנדר

את האמת, אתה די צודק זו גם אפשרות

שאני רק לא חשבתי עליה! אני אשקול את זה, זה נשמע רעיון הרבה יותר טוב! אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע עוד דעות. תודה, הגולשת211

GalSont

New member
אני לא מבין על מה כל הרעש?

לי יש DR350 והוא עושה סטופי כמו גדול. ולא נקלעתי אי פעם למצב שבו הייתי צריך עוד "עוצמת בלימה" ולא קיבלתי... וכמו שנאמר הכל יחסי... ואם למישהו הבולם הקדמי לא עוצר ,אז יש לו בעיה בבולם ,ולא בסוג הבולם.

כRובי

New member
בכל מקרה - עניין של עיברית :

בולם - הוא בולם זעזועים ואתה התכוונת לא לבולם הקידמי (שהוא הטלסקופ) כי אם לבלם הקידמי..

KLR600

New member
סיכון מיותר

קודם כל מנסיוני קשה מאוד לדחות פיתויים וחלומות מסוג זה. אם את חושקת באופנוע עכשיו אז תקני עכשיו מה שמתאפשר לך ואל תחכי לתקציב אחר בעתיד (אלא אם כן אין לך בכלל יכולת לקנות משהו עכשיו ותוך זמן קצר כן יהיה לך...). דבר שני לא ממש הבנתי את הבעיה - את מתעקשת על אופנוע שטח מקצועי מהסוג שאין לו רישוי לנוע בכבישים ? בכל מקרה - לא ממליץ לך בשום מקרה לסוע בכביש עם אופנוע ללא רישוי - סיכון מיותר לחלוטין שיכול לעלות הרבה כסף (לא רק דוח במקרה של התפסות על ידי הכחולים, אלא תארי לעצמך שתפגעי בעצמך או באדם אחר כשאין לך ביטוח. במקרה כזה הפיצויים שתצטרכי לשלם עלולים להגיע למאות אלפי שקלים ואף יותר. בהחלט לא שווה).

למעלה