צריכה עזרה

צריכה עזרה ../images/Emo10.gif

הי איך שקמתי הבוקר חיפשתי פורום שמתאים לי בהגדרה ומצאתי אותכם אני רוצה לעזוב אבל לא יודעת איך, אין לי מושג איך קמים אומרים לו שדי ונגמר ועוזבים. האם אתן יכולות להסביר לי איך פשוט עושים את זה? לא טוב לי יותר איתו, אוהבת אבל לא טוב לי יותר איתו, נמאס לי מאיך שאני מרגישה וממש נראה לי שאני רוצה לוותר כבר. אבל אני לא מצליחה לעשות את זה, מה יגידו? אני ארגיש אשמה? אולי אני עושה את טעות חיי? אולי אני באמת האשמה ואם רק אשתנה כל הקשר שלנו יישתנה? אנא עזרו לי למצוא את הדרך להתגבר ולעזוב, אנא...

האם עשית את הכל כדי שהקשר יצליח?

האם נעזרת באיש מקצוע עבורך? האם נעזרתם ביועץ נישואים או מגשר? החלק של ה"מה יגידו" הוא החלק שהכי פחות צריך להטריד אותך (למרות שהוא מטריד אותנו המון
), בסופו של דבר את צריכה לחיות עם בן הזוג ורק את יודעת מה זה אומר. בעלי לשעבר למשל, היה יקיר העולם. כולם אהבו אותו, חמד של בחור. אבל אף אחד מהם לא היה צריך לחיות איתו. אני בספק אם הם היו נשארים 9 שנים כמוני

לא מבינה בזה

האם יעוץ מוביל לחיים יותר מאושרים? ואיך ניתן לדעת שעשיתי הכל? נראה לי שתמיד יהיו הספקות האם עשיתי הכל,לא?

לי לא היו ספקות

ולו רק בגלל שאני יודעת שעשיתי את המקסימום. האם ייעוץ יוביל לחיים משותפים? אולי... ייעוץ יכול לעזור בפתרון מחלוקות, בלימוד של דרך חיים משותפת תוך כבוד והערכה. ייעוץ גם יכול להוביל אתכם למסקנה שאתם פשוט לא מתאימים ויעזור לכם להפרד בצורה הטובה ביותר. רק את יודעת אם עשית את הכל כדי שהקשר יצליח. אגב, גם אם נפרדים זה לא סוף העולם. יש זוגות שחוזרים לחיות ביחד אח"כ

אני מרגישה שאנחנו מעבר לדיבורים

הדיבורים שלי די מאסו בעצמם כבר כל הזמן אני מנסה לדבר איתו אבל הוא לא רואה כלום מעבר לאף שלו.

tunalover

New member
אין לי שום פתרונות קסם. אצלי...

הדבר היחידי שגרם לו להתעורר זה רגע הפרידה. אבל אז מבחינתי כבר היה מאוחר מידי. אז הוא היה מוכן לעשות הכל (או לפחות להבטיח לעשות הכל - כי דיבורים לחוד ומעשים לחוד). יש לכם ילדים?

טונה של תודות לך

זה עוזר לדבר לא אין לנו ילדים, זו אחת הסיבות שאני רוצה לעזוב. איך אני אוכל להביא ילדים לבית וזוגיות כזו מקולקלת? זה רק מוסיף לי להרגשה שזה פשוט קשה מידי ובלתי אפשרי להצליח. איך מצאת את הכח לקום ולעזוב?

calya

New member
אפשר להמליץ משהו ?

תקראי קודם את הספר הזה. אחר כך תחליטי מה לעשות. לקח לי המון זמן להתחיל אותו... בהתחלה הוא לא "זז" אבל אחר כך מצאתי את עצמי בולעת אותו בנשימה עצורה. אמון "אסימונים" נפלו לי - על החיים, על מערכת היחסים שהיתה לנו, על מה קילקל אותה ועל מה לא השכלנו לעשות. אני חושבת שכשמסיימים לקרוא אז די מבינים אם מערכת היחסים בה את נמצאת היא משהו שראוי וכדאי לעבוד עבורו בדרך נכונה כדי להפוך אותה למשהו טוב או שלא, ואז אין בעיה לעזוב. לצערי אני קראתי מאוחר מדיי... ממליצה לך מאד.

aviavram

New member
ואני ממליץ לך אם אכן כלו כל הקיצין להפסיק

את התיאוריות ולהתחיל לחיות ולמצוא לך משהוא ידיד בהווה ואולי חבר בעתיד שבשעה שהכל נופל עליך יושיט לך יד ויחלץ אותך מהבור אבל אם יש ספק ולו גם קטן נסי אותו יד ?

tunalover

New member
אני לא מצאתי כח - כבר לא היה לי כח

זה היה תהליך של שלוש שנים (מתוך 10 שהיינו ביחד) שהדברים פשוט הדרדרו יותר ויותר עד שפשוט כבר לא היה מבחינתי על מה לדבר. כבר הייתי מעבר לעצב, לתיסכול, לכח לשנות. כמובן שהיה טריגר שגרם לי לעשות את הצעד אבל ברגע שהוצאתי את המילים מהפה ידעתי שאחורה אני לא חוזרת. אז קומי וצאי. שום דבר זה לא סוף העולם. אולי הוא יקום וירדוף אחריך וינסה לשקם אולי הוא ישאר במקומו ואת פשוט תמשיכי הלאה.

aviavram

New member
../images/Emo45.gif

ללא שום ספק יש לנו אהבה משותפת טונה לפחות

tunalover

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

aviavram

New member
זהוא טונה ? שחית לים עובר לפרידות מת על הבשר

שלהן בהקשר לפרידה שראיתי היכן שהוא אם ישאלך ליבך מה הקשר

שרשירית

New member
אם אין לך ילדים המצב שונה לדעתי

אצל רוב הזוגות ההתלבטות היא בגלל הילדים... יודעת שגם אצלנו. איך מוצאים את הכוח לעזוב? - לא מוצאים, עוזבים ואח"כ מתמודדים. אין ברירה. גם אחרי שעוזבים אף אחד לא מלקק דבש. אבל אם לך ילדים ההתאקלמות למצב החדש הרבה יותר קלה.

לא כ"כ מסכימה- צריך הרבה כוח כדי לקום וללכת.

אני יודעת שלי לקח הרבה זמן עד שמצאתי את הכוחות להתמודד עם כל הסיטואציה הזו. עד שלא הרגשתי שאני מסוגלת להתמודד עם זה, לא הלכתי.

למעלה