צריכה עזרה...תודה מראש

צריכה עזרה...תודה מראש

שלום רב, אני בת 33 אמא ל-2 ילדים, בתהליך של פרידה מבן הזוג, אני מרגישה חלשה מולו וכנראה שגם הוא מולי אנחנו לא מספיק אמיצים כדי לסגור סופית את הפרק הזה בחיינו לשנינו בעצם לא היה האומץ מהתחלה ... נורא רוצה להיות החלטית מולו ולהתחיל התהליך הזה, האם יש דרך לעזור לי דרך קאוצ'ינג? ואם כן מאיפה מתחילים? הבנתי שיש סטג'רים שלא גובים תשלום, האם במקרה כזה יכולים לעזור? תודה מראש, המתוסכלת.

Yin

New member
בבקשה

את המרחק שבין הניק לחתימה שלך אפשר לסגור דרך תהליך של קואוצ'ינג. מה יכולה להיות המטרה של התהליך? להתחזק, להפרד או מטרה גדולה ומעצימה יותר. לבחירתך. מאיפה מתחילים, למעשה כבר התחלת, כרגע. השלב הבא הוא למצוא מאמן, כזה שאת מתחברת אליו או אליה. לגבי מאמנים בתקופת ההכשרה שלהם, אני לא ממליץ שתעזרי באחד שכזה - יש סיכוי שהתהליך שתעברי, שתעברו, לא יהיה נורא קצר או קל. אני מציע להעזר באיש מקצוע מנוסה יותר. אפשרות נוספת היא להעזר בשרותיו של מגשר לצורך הפרידה. רק טוב, עדי

בדרך לאושר

שלום לך "בדרך אל האושר"- הבחירה שלך בכינוי זה כשאת בתקופה לא קלה מעידה שאת לא חלשה כמו שאת מתארת. אכן צריך אומץ רב בשביל לפרק קשר . אימון מאוד יכול לעזור - יכול לשקף לך בצורה אוביקטיבית את המצב, לעזור לך להבחין בין מה שאפשר לשנות למה שאי אפשר ולהחליט בהתאם, לתת תחושה שאת לא לבד, להזכיר לך שיש חיים גם אחרי הפרידה... ולמרות שזה כואב אפילו מאוד כואב- הכאב לא נמשך לנצח. אני אישית נעזרתי במאמנת בתקופת פרידה- וזה סייע לי מעל ומעבר לציפיותי. וכיום אני מאמנת - בין השאר גם נשים גרושות . חזקי ואמצי! מיכל גולני- מאמנת מוסמכת ומנחת סדנאות מתארגנת קבוצה של נשים בתהליך פרידה ואחרי גירושין

למעלה