צריכה עזרה קצת

טוויטי

New member
צריכה עזרה קצת

שלום לכולם! אך כמה שאני אוהבת את הפורום הזה.באמת ומכל הלב אני אוהבת אותו.יש פה אחלה תשובות ועצות ואני רוצה לומר שכל מה ששאלתי עד היום קיבלתי לו תשובה.לכן עכשיו אני גם צריכה את עזרתכם בשתי שאלות. הראשונה היא מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי חלום להכנס אל מאחורי הקלעים בתאטרון ז"א להכנס בזמן הצגה אל חדרי ההלבשה ולעזור באיפור ובהלבשה של השחקנים.האם אתם יודעים אם אפשר באמת לעשות דבר כזה.מי שיודע אשמח אם יחזיר לי תשובה. והשנייה: יש לי חברה שממש ממש חולה על וולט דיסני ואוספת כל דבר שקשור בדמויות.ובינואר יהיה לה יום הולדת והיא רוצה מתנה ממני חולצה עם דמויות דיסני והבעיה שלי היא שחיפשתי בחנויות ומצאתי רק חולצות לילדים.אשמח אם תוכלו לומר לי איפה יש באזור תל אביב והמרכז חנויות שמוכרות חולצות של דיסני גם במידות של מבוגרים כלומר S-M-L-XL. תודה רבה מראש. ושנה אזרחית טובה לכולם!

נירש

New member
תשובות חלקיות...

אהלן, לגבי הכניסה לאחורי הקלעים - אני יודע שאני נכנסתי אחרי סיום ההצגה מספר פעמים ולא הייתה עם זה בעיה. אבל בזמן הצגה... ולעזור באיפור והלבשה - אני באמת לא יודע. לגבי חולצות - בבוגרשוב בת"א יש לא מעט חנויות עם הדפסים מגניבים, בין השאר דיסני כמובן. אני לא זוכר כתובת ספציפית - אבל ליד מסעדת "רטבימ" (בוגרשוב 39) יש חנות ממש נחמדה. במורד הרחוב יש עוד חנויות באותו סגנון. מקווה שעזרתי (ולו בכיוון כללי
)

בקשר לשאלה השניה

אפשר לאדפיס תמונה, ולהביא לחנות מיוחדת כזאת ששמה את זה על חולצה, אם אין שם במידה תקני בחנות אחרת חולצה חלקה ואז תביאי לחנות שעושה את ההדפס לאף יו חן

okok4

New member
נכון מאוד../images/Emo77.gif

בכל חנות "הפניניג" או "לורד-קיטש" אפשר להדפיס תמונות על חולצות, ויש שם חולצות בכל המידות ובאיכות טובה.

למעלה