צריכה עזרה קטנה...

רותמקה

New member
צריכה עזרה קטנה...

אני צריכה להגיע מחר לאוניברסיטת תל אביב להבחן פסיכומטרי.. השאלה שלי היא אם אני מגיעה ברכבת ויורדת בתחנת אוניברסיטה ועולה את כל המדרגות... מה אז? איך מגיעה משם עד לשער 1..?? אמרו לי משו על כיכר... מישו יכול לעזור לי בבקשה ולהסביר לי איך להגיע?

דנשח

New member
קודם כל בהצלחה

עכשיו, שער 1 זה "שער אוסטריה": בגדול את יוצאת מתחנת הרכבת (שימי לב לצאת בחלק של האוני' ולא לכיוון מרכז הירידים, לדעתי את צריכה לקחת ימינה אם את מגיעה מתוך הרכבת) ולעלות בעלייה, לעבור כיכר וא האוני' תיהיה משמאל ולשים לב שאת נכנסת באוסטריה. אני מצרפת לך את הקישור למפת האוני' את יכולה להדפיס אותה: http://www2.tau.ac.il/map/unimapl1.asp בהצלחה!

דנשח

New member
סליחה, אני חושבת שאת

צריכה לקחת דווקא שמאלה בתוך התחנה!

רותמקה

New member
\=

אני גם ככה סופר לחוצה ואין לי כח להתברבר שם.... תודה לכולם.. אם יש יותר מדוייק ממישו בבקשה..

שלייבלה

New member
מהרכבת -ועד לפסיכומטרי

את יורדת מהרכבת, ויוצאת מן התחנה לכיוון שמאל (זהו כיוון המדרגות). עולה עולה עולה עולה - מימין לך יש כיכר. את פונה ימינה. את עוברת את הכיכר וממשיכה ישר (על הצוק של רמת אביב - נוף מקסים). בשלב מסויים המדרכה תהפוך לחול - המשיכי ללכת. החול יהפוך למגרש חנייה - המשיכי ללכת. כך, עד שתגיעי לעוד כיכר - בה תמצאי את השער לאוניברסיטה. אם תכנסי בשער, ותמשיכי ישר פנימה, תגיעי לכיוון משפטים\גילמן\מדעי החברה. איזה בניין בדיוק את צריכה? בנוסף, אם את עצלנית - תוכלי לקחת קו 112 מהרכבת (הפעם יוצאים מתחנת הרכבת לכיוון ימין) שעוצר בכל שער באונ'. בהצלחה בבחינה.

רותמקה

New member
תודה ענקית!

אני צריכה לשער 1 שער אוסטריה לבניין ווב לשפות אחרי שאני עוברת תכיכר מימין אני פשוט ממשיכה ישר עד שאני רואה את השער משמאל? וקו 112 מגיע כל כמה זמן? והוא יעצור לי בטוח בשער 1?

שלייבלה

New member
תשובות

כדי להגיע לשער 1 - אל תיכנסי בשער הראשון שאת רואה (הזה שכיוונתי אותך אליו), אלא תמשיכי הלאה עד שתראי אותו משמאלך. (יהיה לך מאוד קל אם תציצי במפה שצירפו לך. השער שדיברתי עליו בהתחלה הוא שער 14 - כדי להגיע ל-1 צריך ללכת עוד במעלה רח' קלאוזר (שער 1 הוא בערך מול החינוכית - טיפה יותר רחוק). כשאני חושבת על זה, להגיע ברגל עד לשער 1 ייקח לך משהו כמו 20 דקות מהרכבת. נראה לי מוגזם (בטח בחום הזה). עדיף לך לקחת את 112 - הוא מגיע בערך כל 15 דקות, ויעצור לך בשער הנכון (אם הוא לא יודע לפי מספר השער, תגידי לו שאת צריכה לרדת מול הטלוויזיה החינוכית - זה ממש בצד השני של הרחוב. אופצייה נוספת היא להגיד לו שאת צריכה לרדת בשער בית התפוצות. הכי הרבה הוא יוריד אותך בשער 2, אבל זה כמה שניות הליכה לשער 1). יהיה לך הכי קל להתמצא אם תציצי במפה (צירפתי לך אותה הפעם כקישור רק כדי להקל עליך).

רותמקה

New member
סבבה תודה..

את המפה ראיתי עוד לפני שהופניתי לפורום הזה.. מממ את אומרת שזה לא יותר מחצי שעה הליכה מהרכבת עד לביניין דרך קלאוזר? שאני אדע על איזו רכבת לעלות... ותודה ענקית לך!! שתהיה לך שנת לימודים טובה ומוצלחת!!

למעלה