צריכה עזרה קטנה

karen16

New member
צריכה עזרה קטנה

לא עולים לי רעיונות על דברים לכתבו. מישהו יכול לעזור לי?

תגובה:

אני חושבת, שההשראה שלך צריכה לבוא ממך, רק ככה זה יוצא הכי אמיתי... הכי טוב.. הכי שלך.. נסי לחפש השראה מהחיים שלך, או שהשראה תבוא לבד :) מקווה שעזרתי..

זה לא יצירות..

זה רעיונות להשראה... אבל גם זה לא ממש בסדר, הרעיון צריך לבוא ממנה, כי אז היצירה תצא כאילו מאולצת.. לא אמיתית... לקחת רעיונות של אנשים והלפוך אותם לסיפור... הרעיון או ההשראה צריכה לבוא ממנה, כי אז הסיפור לפי דעתי יצא זוועה..

רעיונות יצורים יצירה

בלי רעיון אין יצירה לקיחת רעיונות מאחרים זה כמו לשכתב יצירה של מישהו ולכן היצירה היא לא שלך, היא של מישהו אחר וזה לא רק מעשה שפל זה גם הופך אותך ל"לא יוצרת" זה מגעיל.

רעיונות לא שוות יצירה..

נכון, בלי רעיון או יצירה, אבל זה לא אומר שהיא כאילו משכתבת יצירה של מישהו אחר, כי כל אחד לוקח את הרעיון לכיוון אחר. וזה מה שכ"כ יפה בכתיבה... היצירה עצמה שלך, הרעיון לא. ותתפלאי, יש המון סופרים שלוקחים רעיונות או גונבים יצירות מאנשים אחרים.. זה לא אומר שזה בסדר, אבל זה קורה.. ובואי נחזור לנושא שבעצם הביא אותנו הנה, אנחנו לא ניתן לך רעיונות לסיפור, כי כמו אמרתי שרעיון וההשראה צריכה לבוא ממך.. סוף דיון מיותר!

femfatal

New member
הויכוח-רעיון לכתיבה!

אפשר לנסות להתחיל לכתוב משהו על המקלדת.זה לא התחושה שפותחת את הדימיון ומפעילה את היד?

למעלה