צריכה עזרה קטנה..

ProZaC Baby

New member
צריכה עזרה קטנה..

אני תלמידת יב' וצריכה להגיש עבודת גמר ששוה יחידת לימוד אחת. בכל אופן העבודה שלי מתבססת על ההבדלים בין הנשים לגברים. על מאבק המינים וכמו כן שילוב הפמיניזם. מקור אחד לעבודה הוא הספר "גברים ממאדים, נשים מנוגה" מישהו יכול לעזור לי במקורות נוספים? מאמרים אולי? תודה מראש!:)

Henryf

New member
שמעתי על התאגדות.

שמעתי שכל הויבראטורים באירופה התאגדו, והם רוצים לפנות לביהמש"פ בטענה שמשתמשים בהם רק כאובייקטים מיניים. אולי תוכלי להשיג אצלהם חומר על הפמיניזם.

Ewan McTeagle

New member
רגע לא הבנתי...

אם הם התאגדו, מה יגידו הטמפונים? הינה החוק האמריקאי על הזכות להתאגד:
It is hereby declared to be the policy of the United States to...encourag[e] the practice and procedure of collective bargaining and [to] protect...the exercise by workers of full freedom of association, self-organization and designation of representatives of their own choosing, for the purpose of negotiating the terms and conditions of their employment or other mutual aid or protection.​

Ewan McTeagle

New member
עזוב, עדיף לדבר על

פושעי אוסלו לדין! מה שכבר התחלף ל: פושעי מפת הדרכים לדין!

TalReshef

New member
עכשיו ברצינות

אם בא לך לשבור את הראש והשיניים כדאי לפתוח את "שולחן ערוך" של יוסף קארו, שמתייחס רבות להבדל בין המינים על פי ההלכה. "לוסי" חוקר את מקורות החברה האנושית הפרהיסטורית ומעלה נקודות מעניינות לגבי חלוקת התפקידים בין המינים אבו אל גזאלי אמר "בבואך אל האישה אל תשכח את השוט" וראסל ענה לו לאחר 1000 שנה שהאישה הראשונה שיפגוש תוציא לו את השוט מהיד סוקראטס אמר לתלמידיו פעם שמי שמתחתן עם אישה דוגמת קסנטיפה לא נותר לו אלא להפוך לפילוסוף... ...כמו שאת רואה הציטוטים הם של גברים ב"הנסיך הקטן" יש התייחסות לנושא במערכת היחסים של הנסיך עם השושנה בהצלחה

למעלה