צריכה עזרה - פילה בקלה מטוגן

צריכה עזרה - פילה בקלה מטוגן

כ"בשלנית מתחילה" - אשמח לקבל הוראות טיגון לבקלה ואולי איזו בלילה שניתן לשלב בה עשבי תיבול (כוסברה וחברים...). המון תודה!
 

סו שפית

New member
פילה בקלה מטוגן

מאוד פשוט הפוך משניצל קודם טובלים בביצה ואח"כ בקמח מנערים ומטגנים בשמן חם (אחרי כמה שניות שהכנסת לשמן תזיזי את הדג כדי שלא ידבק) יש מי שמכינים תחמיץ לדג מטוגן: ל1.5 ק"ג דג מטוגן 1/4 כוס שמן זית 1 כוס חומץ 1 כףפלפלת חריפה 1 כף כמון 4-5 שיני שום 1/2 כוס כוסברה קצוצה 1 כפית מלח כותשים את השום מוסיפים את כל האר ומערבבים משרים את הדג המטוגן במשך שעה לפני ההגשה אם מגישים את הדג חם יוצקים את הרוטב ומכניסים לתנור ל-10 דקות אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים1/2 כוס מים מקור התחמיץ:הבישול המרוקני/רבקה לוי-מלול
 

סו שפית

New member
עוד אופציה

טובלים את הדג בתחמיץ הנ"ל טובלים בקמח ומטגנים בשמן חם מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם עם פרוסת לימון
 
למעלה