צריכה עזרה עם wes

• פותח הנושא ilhr
  • פורסם בתאריך

ilhr

New member
צריכה עזרה עם wes

הי לכולם,
אני ובעלי התחלנו תהליך הגירה לקנדה דרך תוכנית פדרלית כי המקצוע שלו ברשימה.
יש לנו 69 נקודות והמבחן ilets יצא 7. התחלנו לאסוף מסמכים כדי לפתוח תיק, הוצאנו דו״ח תעסוקה מביטוח לאומי, תעודות לידה, שחרור, זהות ואפילו הוצאנו דרכון לתינוקת הקטנטונת (חודשיים) אבל אנחנו קצת מסתבכים עם wes.
אם התעודות הן העתק למה לשלוח בדואר ולא באימייל?
הרי כסף הם כן קיבלו דרך האינטרנט. והמוסד האקדמי בו למד בעלי לא מכיר את האתר ומערים קשיים בשליחת גיליון הציונים. כמו כן אנחנו ממש רוצים לזרז את ההכרה בלימודים כדי שלא ייתפסו המכסות כולן.
האם יש אפשרות כזו?
כמו כן לבעלי בנוסף לתואר יש גם רישיון האם הוא צריך לשלוח גם אותו או רק תואר? (לרישיון אין גיליון ציונים)
מישהו יכול לעזור לי עם האתר הזה?

כדאי לתרגם את הרישיון אצל נוטריון

כדאי לבדוק עם WES עם יש ערך לשקילה של הרישיון הזה. לגבי התואר: אתם צריכים להגיע למוסד הלימוד, עם מעטפה משולמת של פדקס, שהם יכניסו לתוכה מעטפה חתומה של המוסד שבתוכה העתק מאושר של גיליון הציונים והדיפלומה שתורגמו לאנגלית.

אם המוסד לא מוכן לתרגם לכם, תרגמו לבד אצל נוטריון, ותבקשו מהמוסד, רק לשים את המסמך במעטפה שלהם.

מוסד שלא מוכן לעשות זאת מכשיל את האפשרויות של תלמידיו להמשיך לתואר שני בחו"ל וזה תמוה שלא מוכנים לעזור במזכירות הסטודנטים. אתם צריכים לפנות ליחסי ציבור או למישהו בכיר ולהסביר את זה.
אם זה לא יעזור, יש לפרסם את שמו של המוסד כאן ובכל מקום כדי לפגוע ביכולתו לגייס סטודנטים חדשים.
מי שלא מוכן לתת למוסדות לימוד או הערכה בח"ול תעודות גמר וגיליונות ציונים באנגלית לא ראוי שיהיה לו רשיון להעניק תואר ראשון מהמועצה להשכלה גבוה ויש לסוגרו.

אנא פרסמי את שם המוסד למען יראו וייראו.

ilhr

New member
מושבניק יקר

מאוד עזרת לי! אני כרגע נמנעת לפרסם את המוסד כיוון שבישראל הוא מאוד מוכר ויוקרתי. אני אגש לשם על הבוקר ואנסה להסביר פנים מול פנים את בקשתי, לפעמים טלפונית קשה להסביר. עכשיו נותר לי רק לבדוק איך משיגים מעדפה של פדקס

ilhr

New member
מושבניק יקר

מאוד עזרת לי! אני כרגע נמנעת לפרסם את המוסד כיוון שבישראל הוא מאוד מוכר ויוקרתי. אני אגש לשם על הבוקר ואנסה להסביר פנים מול פנים את בקשתי, לפעמים טלפונית קשה להסביר. עכשיו נותר לי רק לבדוק איך משיגים מעדפה של פדקס

ilhr

New member
המשלוח בוצע

פדקס אספו את המעטפה מהמוסד והיא תגיע ליעדה בתוך 2 ימי עסקים.
גם שילמנו על ups כדי שנקבל את ההכרה בהקדם, המון תודה!

ושוב אותה תהיה

ראיתי שפרסמת המלצה על איטל וינברג.
וכבר פעם שניה שאת שואלת שאלות שיועץ הגירה צריך לדעת לענות עליהן כחלק מהשירות שהוא גובה עליו הרבה כסף.
&nbsp
אז את עם איטל וינברג או לא?
&nbsp
ואם את עם איטל, על מה שילמת לה אם את לא יכולה לשאול אותה את השאלות האלה?

אני רוצה שיהיה ברור לכולם

איזה סוג שירות מקבלים אצל איטל.
אבל אני לא בטוחה אם היא לא ענתה לשאלות שלך או שלא שאלת אותה בכלל.
&nbsp
לדעתי מגיע לך בשביל מה ששילמת לה לשאול את כל השאלות האלה ישירות את איטל. אבל אם היא לא מוכנה לענות לך, תפרסמי את העובדה הזו פה שכולם ידעו.

ilhr

New member
אני לא אומרת שהשרות מצויין אבל

אבל זה באמת רק עניין של הגשת מסמכים במורה הכי טובה שניתן. כל התהליך קצת מסורבל וכל מסמך אני צריכה להבין לבד איך למלא כי בשעות הפעילות בארץ - אז לילה עדיין בקנדה.. ויוצא שרק יומיים בשבוע במשך 4 שעות היא זמינה לי אבל זה מה יש.. מזל שיש. פורום עם נשמות טובות שניתן להתייעץ איתם

אז למה שכרת את שירותיה?

היא לא בישראל לעזור לך, היא לא מקצועית, מה יש לך ממנה?
איך היא עוזרת לך בדיוק?
&nbsp
ועל סמך מה המלצת עליה בשירשור השני אם אין לך ממש נסיון איתה חוץ מהעובדה ששילמת לה כסף?

ilhr

New member
אם החלטתי לעשות את התהליך דרכה

אז מן הסתם אמליץ עליה...
את החלטת שהיא לא עוזרת ושהיא לא מקצועית.
אני ראיתי והייתי במשרדים של הגירה וחוויתי אותם כדי לדעת מי נותן יחס אישי מי יודע מה לעשות מי סתם רוצה כסף ומי יעשה עוקץ ויעלם.
עד כה עושה רושם שהמשרד מקצועי ואמין ובפורום בפייסבוק יש מלאאא אנשים מרוצים שנמצאים בתהליך ועוד יותר מלאא מרוצים שכבר היגרו ונמצאים בקנדה.

את טועה

את יכולה להמליץ על מישהו רק אחרי שהשירות הושלם. לפני כן את לא יודעת מה השירות שווה.
&nbsp
את לא יודעת מה יכול להתגלות לך ברגע האחרון. בינתיים כל השירוץ שקיבלת מסתכם בגביית כסף ממך. אפילו את הטפסים לא הגשת. הלא כן?
&nbsp
חכי, עוד נכונו לף הרפתקאות איתה. ובוודאי שבאתר שלה יהיו רק ביקורות נלבבות, אף אחד לא יאשה לביקורת קטלנית להופיע באתר של עצמו. נולדת אתמול?

dannyk27

New member
הפורום הוא ערך מוסף

היועץ או העו"ד אמורות לענות לך על השאלות המרכזיות שקשורות בהליך ההגירה. על כל השאר ומסביב אנחנו כאן.

ilhr

New member
תודה דני
זה בדיוק מה שאני צריכה

שאלות נוספות מעבר למסמכים

למעלה