צריכה עזרה עם iriver e10

delikat

New member
צריכה עזרה עם iriver e10

שלום, אני מאמינה שהגעתי למקום הנכון - אתמול התקנתי את iriver plus 3 על המחשב והוא עדכן לי גם את הנגן בfirmware האחרון, ועכשיו הנגן שלי כבר לא מזהה עברית והוא גם חותך את השנייה הראשונה של כל שיר (זה לא הfada-in ,כיביתי אותו.) ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר,להחזיר את המצב למצב הקודם,אבל הנגן מתעלם מההתקנה. יש לכם עצה ?

delikat

New member
אה,ועוד דבר

המחשב גם מידי פעם באופן אקראי מנתק לי את המכשיר מהמחשב. פתאום מופיע על המסך ok to disconnect למה הוא עושה לי עצוב?

tweeg

New member
הבעיה השניה

נראה לי נובעת לדעתי מבעיות מתחים של הusb פתרון פשוט הוא usb אחוריות איזה ספק יש לך ואיזה חומרה? יכול להיות שהספק גבולי או סתם גאנרי בקשר לאמפי,אפשר לנסות אולי התקנה ממחשב אחר/התקנה ידנית (מהאתר של איריבר ולא מהתוכנה) (הבעיות בעיברית יכולות להיות מהגדרות שאופסו מהעידכון או סתם מהגירסא)

delikat

New member
איך לבטל

תודה על העצה, אני אבדוק את הUSB של המחשב - זה מחשב חדש לגמרי,אולי הוא הגיע ככה. לגבי התקנה, מצאתי גרסא ישנה יותר וניסיתי להתקין אותה, אבל הנגן מסרב לחזור אחורה. ואני מאמינה שהעברית נדפקה מאותה סיבה, כי היא היתה בסדר לפני העדכון. אולי יש דרך לבטל את העדכון ?

tweeg

New member
איבורי?

הגדירי מסרב בהגדרות של הנגן תנסי לפני זה להחזיר את השפה לעיברית, אחרי העידכון היא בטח השתנתה לאנגלית אני לא חושב שיש באיריברים דרך לבטל עידכונים (אם אני זוכר נכון לאיפודים יש)

delikat

New member
כן, איבורי

הפתעת אותי - זו תקלה ידועה אצלם? הספק לא בסדר? השפה באמת השתנתה לאנגלית, שיניתי אותה לעברית, אבל זה לא השפיע. ב"מסרב להתקין" אני מתכוונת שחיפשתי קבצי HEX של גרסאות קודמות ושמתי אותן על הנגן (כל פעם אחת אחרת כמובן). הנגן קולט שזה קובץ של firmware נותן הודעה ומאתחל את עצמו, אבל הוא לא משנה את הגרסא גם אחרי האתחול. למרות שאת המיקום הוא משנה (ז"א אם לקחתי גרסא מאירופה הוא קולט את זה).

tweeg

New member
אממ

זה לא בדיוק תקלה,זה פשוט לקחות שלא יודעים מה הם עושים הפסק סביר להניח ג'אנרי,כניסות אחוריות ישפרו את המצב לפי הזיכרון שלי ככה ממש לא מעדכנים בבקשה לפעול לפי ההוראות באתר של איריבר לפי התיאור הנגן לא מזהה את התוכנה החדשה,בגלל התקנה לא נכונה

delikat

New member
טוב

אלא דברים שניסיתי אחרי שההתקנה הרגילה לא השפיעה. תודה על העזרה.

למעלה