צריכה עזרה עבור חברה

bubiky

New member
צריכה עזרה עבור חברה

שאלה ובקשת עזרה יש לי חברה טובה בת 32 שנמצאת במצב של הרס עצמי בתחום של מערכות יחסים וזוגיות, חוסר בטחון ותחושת תקיעות בחיים בכל מה שקשור למציאת בן זוג. אני רוצה להציע לה להפגש עם מאמן/ת אישי כי אני חושבת שזה עשוי לעזור לה ולתת לה דחיפה לשינוי בחיים. יש לכם המלצות?

isaacm

New member
יש לי המלצה

ואני מקווה שתקבלי אותה כהמלצה של חבר. תשתדלי לכבד אותה כאדם, ולתת לה את הבחירה אם לפנות לעזרה ומתי. בשביל אדם שנמצא במצב של חוסר ביטחון - זה הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לתרום לה. לגבי בחירת מאמן, ורק אם היא מעוניינת (ממש) ראי כאן בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1724&msgid=111893996 בהצלחה לך (כחברה) וגם לה. איציק

אם עוד לא עברת אימון, תעברי אימון בעצמך.

זה גם יאפשר לך למקד את היכולות שיש לך שישמשו לעזרתה, וכשהיא תראה ותשמע ממך על ההשפעות הנהדרות, תהיה לה יותר מוטיבציה לעבור גם אימון. חוץ מזה שכמובן גם תרוויחי לעצמך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
הרעיון טוב

אני נתקלת בהרבה מקרים שאני שומעת - החבר/בן הזוג/בן הדוד זקוקים לאימון. וייתכן מאוד שאותו אדם אכן זקוק וייתרם מאוד מאימון. הקושי הוא הצעד הראשון. הרבה פעמים האדם שזקוק לכך יותר מכל לא עושה את הצעד ונעזר. גם כדי להעזר דרושים כוחות. לכן הצעד הראשון הוא לעבוד עם החברה שלך על הרעיון שמאמן יעזור לה, ושהיא תבין שזה יכול להועיל, ותקח על עצמה לעשות צעד בכיוון. תציעי לה לעזור לה לחפש, אם דרך הפורום כאן, ואם דרך האינטרנט. לחשוב ביחד מה היתה רוצה ממאמן, כיצד היא יכולה למצוא מישהו שמתאים לה, לעשות איתה את הצעד הראשון בכיוון. זו יכולה להיות תרומה גדולה עבורה.

אימון אישי לחברה

אימון אישי הוא תהליך מאד יעיל וחשוב למצבים שאת מתארת ומביא עמוו פריצת דרך בכל תחומי החיים. מניסיון אני יכולה לספר על הצלחות של האימון האישי בתחום הזוגי.

למעלה