צריכה עזרה נואשות

iritevan

New member
צריכה עזרה נואשות

הבת שלי בת 6 ( כיתה א') בשלושה שבועות האחרונים היא ישנה רק איתנו במיטה בטענה שהיא מפחדת מגנבי ילדים..אני מסבירה לה שאין כזה דבר גנביילדים ואם גנבים מגיעים אז הם גונבים כסף.. היא לא מוכנה לשמוע ונכנסת לפניקה שאני אומרת לה לישון בחדר שלה...אני ל אנרדמת כבר שלושה שבועות ומש חסרת אונים.. האם זה נורמלי? מכולם לא שמעתי על פחד מסוג זה..כי היא לא מפחדת מהחושך או ממפלצות...?

limori

New member
יכול להיות שחברים שלה ספרו לה על

גנבי ילדים. תדברי עם המורה שלה אולי שיחה קצרה של המורה עם התלמידים תוכל להרגיע את ילדתך. אני חושבת שאת יכולה להרשות לה לישון איתכם עד יעבור הפחד. אבל תשוחחו על הגנבים כל הזמן. ואולי גם תראו לה כיצד אתם נועלים את דלתות הבית את החלונות וכו.. בהצלחה

ענתש

New member
אני בגיל הזה פחדתי משודדי ים...

קראתי את אי המטמון ופשוט לא יכולתי לישון יותר. אז מה שאבא שלי עשה זה נשאר איתי בלילות והקמנו מארבים כדי לתפוס אותם ועשינו תוכניות (מצחיקות נורא) איך לנצח אותם אם הם יבואו (למשל לגנוב להם את הרגל מעץ) והקמנו מחסומים משמיכות וכריות ומלכודות מצלחות וכוסות וסכו"ם (ליד הדלת שאם מישהו יכנס הן יפלו ויעשו רעש)... זה עזר.

יסמין@

New member
רעיונות מעולים ויצירתיים! באמת כדאי

לעשות כמה פעולות במקביל: * להראות לה איך את נועלת את כל הדלת וסוגרת את החלונות. יש לכם סורגים? אם יש, תצייני זאת בפניה. ואם יש דלת פלדלת - תצייני זאת בפניה * למדי אותה דרכי התגוננות מפני גנבי ילדים. אולי כדאי לתת לה משרוקית שתוכל לשרוק חזק כשהם יגיעו או תוף לתופף וגם אולי כדאי שיהיה איתה אקדח צעצוע שאיתו תוכל לירות בהם וכו'. * האם יש דרך שהיא תישן איתכם ולא תפריע? אולי אפשר להכניס מיטה נוספת או לשים מזרון על הרצפה?

לאה_מ

New member
תשאלי אותה איך לדעתה אפשר

לסלק את גנבי הילדים. סביר להניח שיהיו לה רעיונות מצויינים

למעלה