צריכה עזרה... מלגות

im mitzi

New member
צריכה עזרה... מלגות

טוב אז נרשמתי בשעה טובה ללימודים ואני מחפשת מלגה שתתאים לי, אני מתחילה ללמוד בספטמבר סאוניברסיטה הפתוחה ולפי מה שהבנתי מהם אני יכולה להגיש בקשה למלגה לשכר מכללה, אבל עדיין לא לשכר לימוד (הכוונה למלגות דרכם). מישהו מכיר את כל נוהל המלגות ואיך זה הולך ויכול להסביר לי? תודה!!

Reznik

New member
נגיד והחלטת ללכת

על המלגה של "ועד יוצאי בוכרה" כשאת נכנסת ללינק הוא רושם לך את הכתובת, והפרטים של מעניקי המלגה מה שנותר זה להתקשר למספרים שרשומים שם ובהצלחה...

Orbi

New member
נ.ב

אולי תקפות לך ההנחות של לוחם משוחרר, 2 קורסים בהנחה של 50% בשכר הלימוד.

im mitzi

New member
לא באוניברסיטה הפתוחה

תאמין לי עברתי על כל האפשרויות שלהם שם, ניסינו לקבן כל דבר אפשרי. אי אפשר!!

Orbi

New member
לא חבל?

תתקשרי למוקד הפניות ותבררי שוב מתוך אתר האו"פ (דרך אגב אני לוחם משוחרר שלומד באו"פ) "חייל משוחרר שהיה לוחם - 50% משכר הלימוד לקורס בהנחיה רגילה ל-2 קורסים בלבד, על-פי תנאי הזכאות המפורטים להלן." "תנאי הזכאות למלגת עידוד:" חייל משוחרר ומסיים שירות לאומי יהיה זכאי למלגת עידוד אם ביום פתיחת ההרשמה טרם חלפו שנתיים מיום השחרור משירות חובה או מסיום שירות לאומי

Orbi

New member
ועוד לא חבל

למיטב זיכרוני את נוסעת לדרום אמריקה, אם גם ככה את מתחילה באוניברסיטה הפתוחה ולא באוניברסיטה רגילה, למה את מתחילה בספטמבר? לא חבל לטייל רק (בסדר רק זה יחסי אבל עדיין) חמישה חודשים? את יכולה להתחיל בסמסטר ב.

im mitzi

New member
אני? דרום אמריקה?

אני חזרתי לא מזמן משבדיה, שכרתי דירה ואין לי כסף לנסוע לדרא"מ... הלוואי

Orbi

New member
טוב זכרתי לא נכון

אבל לא היית רוצה ליסוע לדרום אמריקה?....:) אם כבר דיברת עם מוקד הפניות והם אמרו לך שאין סיכוי, אז הם יודעים הכי טוב. אני נירשמתי לפני שעברה שנה.

im mitzi

New member
לא דרא"מ

אבל הייתי רוצה להשאר בשבדיה יותר ממה שהייתי הפעם. דיברתי איתם מיליון פעם, הם אומרים שרק שנה, אבל מלגות וכאלה אני גם עדיין לא יכולה להגיש כי אני עדיין משתמשת בפקדון.

im mitzi

New member
וכמה זמן אתה משוחרר??

אני כבר כמעט שנתיים (פאקינג שיט איך הזמן טס) והשלוחה לא נותנת לי.

im mitzi

New member
ואגב

יש לי אפילו מסמך יפה של או"פ שכתוב בו שהזכאי להנחה הוא כל מי שהשתחרר החל ממאי 2003 ואני השתחררתי בדצמבר 2002

למעלה