צריכה עזרה... מיידית...

IרTית

New member
צריכה עזרה... מיידית...

נתחיל עם זה שאין לי מושג אם אני קשורה לפורום הזה...ואם זה המקום שבו אני צריכה להתחיל.... לפני כמה ימים גיליתי המון דברים על אבא שלי... בינהים אמרו לי שיש לי אחות... אני גדלתי בתור ילדה יחידה כל חיי (19 שנים יותר נכון...) ולגלות שיש לי אחות בגיל 25+ זה קצת שוק.. אין לי מושג איך לאתר אותה כי אני כבר לא מדברת עם אבא שלי... כל מה שאני יודעת זה את מקום מגוריה ואת שם אביה... מן הסתם כי זה גם אבא שלי... יש סיכוי שהפורום הזה יעזור לי לאתר אותה?? אני אובדת עצות.. אין לי מושג מאיפה להתחיל.. אם לפחות אתם לא יכולים לעזור לי לאתר אותה... תוכלו לעזור לי למצוא מישהו שכן.... תודה

יצחק19

New member
עזרה

ברוכה הבאה פורום זה קיים לעזור לכל אחד כדי שימצא את קרוביו. כדי שנוכל לעזור אנו צריכים מידע( פרטים) ואז נוכל לנסות ולעזור. גמר חתימה טובה

bilen

New member
אל תפזרי פרטים מכיוון שמדובר בחיפוש

של אנשים שחיים ביננו וזה אסור עפ"י חוקים של שמירת צנעת הפרט. בכל מקרה, מי "שגילה" לך, אמור כנראה לדעת פרטים נוספים וכדאי למצוא דרך לעשות את הבירור בסביבתך. אם זה מאוד חשוב לך (למרות שאין קשר עם האב), כדאי לך לפנות לעו"ד שמתמצא בדיני משפחה או בחוקר פרטי שיוכלו לסייע לך בעניין הזה. הפורום הזה מיועד לחיפוש שורשים של אנשים בתקופות רחובות מאוד, מהשואה ולפני כן, לדוגמא. בהצלחה.

למעלה