צריכה עזרה מאוד חשוב...

מעיינה16

New member
צריכה עזרה מאוד חשוב...

חברה שלי מתחפשת לכיפה אדומה והחלטתי לעזור לה קצת... היא רוצה להתחפש לכיפה אדומה בסגנון מעניין שמעתי על כפה אדוה סקסית ובתוך הסל חשים קונדומים רציתי לדעת אם יש לכם עוד רעיונות אבל לכפה אדומה בלבד!! מי שיכול לעזור תודה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!! מתה עליכם!!

ניצנץ

New member
כיפה ורודה !!!!!!

לדעתי כיפה אדומה זה משעמם אז אפשר לעשות אותה כיפה ורודה ! לתפור גלימה ורודה חצאית מיני ורודה שתי קוקיות ורודות... וגרביים עד הברך לבנות...חולצה עם מחשוף כמובן לא לשכוח את הסל !

flowers girl

New member
יש לי יש לי../images/Emo70.gif

שנה שעברה ילדה גדולה ממני התחפשה למשהו ממש מגניב- כיפה אדומה בסרט שחור לבן
כאילו.. תחשבי על זה.. זו כיפה אדומה, עם כל הדברים והאביזרים שלה, רק הכל בשחור אפור ולבן

Principesa Reut

New member
יש לה כלב../images/Emo35.gif

שנה שעברה מישי אצלנו התחפשה לכיפה אדומה, הביאה איתה את הכלב שלה, וחיברה לו שלט לקולר - אני הזאב הרשע. זה היה משעשע

sino2

New member
אני רציתי להתחפש לזה!

לכיפה אדומה המודרנית. חצאית קצרה א, חולצה סקסית- אדומה. גרביים-אדומות, נעלי עקב- אדומות, ואם אין לך- שחורות. לצבוע את השיער לאדום, גלימה אדומה. וסל עם קונדומים וסיגריות. מקווה שעזרתי,סיון

lolita...

New member
כיפה אדומה מסטולה....

שנה שעברה התחפשתי גנבתי לאמא עלה שדומה לעלה גראס מאיזה עציץ, עשיתי ממנו תליון לשרשרת גרביונים קרועים איפור מלוכלך כל הזרוק שבצד... אני בטוחה שתמצאי את ההתאמה כל השוס זה הסלסלה- תכיני שקיות קטנות עם קמח-מנות סם קופסאת נובלס באנגים וואלה לא זוכרת מה עוד היה לי שם.... אבל יצא יפה!!!!!!!!

Taste of a Kiss

New member
לפני כמה ימים

ייעצתי למישהי שגם רצתה להתחפש לכיפה אדומה... הנה ההודעה
לסלסה את יכולה להוסיף כל מיני שקיות קטנות עם קמח (סמים), מזרקים, קונדומים, חוטיני קטנטן, סגריות וכל מיני דברים שנחשבים "רעים"

למעלה