צריכה עזרה ועצה

anatrot

New member
צריכה עזרה ועצה

שלום :) הבטחתי לחברה שלי (אוכלת בשר) שיש דבר כזה פסטרמה טבעונית. בהמלצות של רבים קניתי את הפסטרמה של טבע דלי. זכרתי גם שעשו עליה סרטון והראו שהרבה אנשים לא האמינו שזה מטופו כי יש לזה טעם של נקניק אמיתי. מצאתי את זה באתר שלהם פה אז הלכתי וקניתי. והתאכזבתי. אולי זה כי מזמן לא אכלתי נקניק כשלהו (גם כשעוד אכלתי בשר)? בכל מקרה, החלטתי לפני שאני נותנת לחברה שלי אני טועמת. לצערי לא מצאתי את הקשר לנקניק. אשמח אם מישהו ידע לייעץ לי מה לעשות הלאה: 1. איזה "נקניק" אני יכולה לתת לחברה שלי? 2. מה אני עושה עם הדבר הזה עכשיו? (זה מספיק יקר כדי שלא ארוץ לזרוק את זה שלם). ****הערה חשובה: אני יודעת שזה לא מזון בריא ושזה מעובד ברמות- מזון ממנו אני נמנעת, אז אשמח אם לא תהייה פה מתקפת בריאות בעניין

TierB

New member
אני מתנצל מראש

אבל הדביל שבי פשוט לא מוכן לתת לזה לעבור ללא תגובה, אז הנה: אני יודע איזה נקניק את יכולה לתת לחברה שלך. זהו. זה יצא מהמערכת שלי. אני משוכנע שגם יכולתי לתחכם את זה טיפה, אבל משהו בפשטות כאן קרץ לי, כמו אומנות טובה. שוב, מחילה. מקווה שיסתדר עם הפסטרמה.

anatrot

New member
אני מקווה שההודעה הנוראית הזו תמחק!

אתה אדם נוראי!

TierB

New member
לכל היותר קצת לא בוגר

לא הייתי קופץ עד נוראי, היטלר היה נוראי.

gs1234

New member
אויש, זה מוצר נוראי, והסרט שקרי

כל טבעוני חדש קונה את ה"נקניק" הזה ומגלה שהוא מגעיל. אין ממש תחליף טבעוני לנקניק. כמו שאין ביצת עין, או סטייק. יש בגרמניה חברה שמייצרת נקניקים טבעוניים מוצלחים, אבל לא מייבאים את המוצרים שלהם לארץ. בכל מקרה, חלק מהטבעונות בעיניי זה לצאת מהמוסכמה של "אני מי שחייב לחם עם נקניק בכל יום". לגבי הנקניק שנשאר לך, ההמלצה שלי היא: - חצי ממנו תחתכי לקוביות קטנות ותבשלי בבית כרוב ממולא באורז, לפי מתכון בשרי שחביב עלייך, ותשימי את קוביות הנקניק במקום בשר. זה יוצא די טעים. שימי לב שבגלל שהנקניק מלוח ומתובל אז צריך לשים קצת פחות מלח ותבלינים באורז. - את החצי השני אפשר לפרוס לפרוסות בעובי בינוני ולטגן במעט שמן, ואז להכניס לסנדוויץ'. הטיגון משפר מעט את מידת האכילות של המוצר הזה.

anatrot

New member
תודה!

לפחות אדע בפעם הבאה לא לקנות מוצרים כאלו. למשחתי אני וקטניות הולכים מועלה יחד אבל הבטחתי לחברה שלי, שאמרה לי שאחד הדברים שיהיה לה הכי קשה לוותר עליהם זה פסטרמה. אני מקווה שמה שאכין עם הדבר הזה יפצה. תודה

למעלה