צריכה עזרה ומאוכזבת מהפורום........

smady a

New member
צריכה עזרה ומאוכזבת מהפורום........

אני מבקשת עזרה. ביקשו ממני אם אוכל לארגן מעין חוג ל3 בנות בנות 10. והן רוצות עבודות של מפיות,עץ,זכוכית,מובליים,בקיצור להעסיק להן את הילדות פעם בשבוע. החומרים אני צריכה לארגן הכל. השאלה ששאלתי בפורום שלנו[ולמעט תשובה אחת] אף אחת לא התייחסה וזה מאוד חשוב לי. אני צריכה לתת תשובה בהקדם אני לא יודעת כמה לבקש? לא יודעת לעשות חישוב של עלויות, ניראה לי ששעה וחצי זה מספיק ,כמה לבקש? ואם יש מישהיא שעשתה או שמעה על חוגים לילדים בסגנון. אשמח לקבל תשובות ורעיונות . תודה ודחוף לי. סמדי

היי סמדי...

קודם כל מפנה את תשומת לבך לכך שקיבלת עוד תגובה בפורום השני... לגבי שאלתך... אני לא ממש מבינה בזה אבל נראה לי אולי יותר הגיוני לבקש תשלום עבור שעת עבודה שלך (ולהכפיל בזמן שאת מעבירה ושעה וצי בהחלט נראה לי מספיק לבנות בגיל 10) ובנוסף להודיע להורים שעבור חומרים הם יאלצו לשלם X ש"ח וככה יהיה לך יותר קל לחשב... פשוט תחשבי מה את הולכת לעשות איתן... תקני את החומרים ותראי כמה יצא לך החשבון.... מקווה שעזרתי

smady a

New member
תודה חמודה כן ראיתי שענו לי../images/Emo23.gif

מקווה שאצליח בזה. אנסה. תודה ושבת שלום.

יערולה

New member
היי סמדי

אני גם עושה חוג לילדים, המחזור הנוכחי הוא של 8 בנות מכיתה א' - ד'. החוג אמור להיות שעה, אבל תמיד גולש קצת. ולמרות זאת, אני ממליצה לעשות חוג של שעה מקסימום וזאת משום שאם תעשי שעה וחצי זה יגלוש הלאה, אם את אומרת שעה אז אפשר קצת לגלוש. לגבי המחיר, אני מקיבוץ אז אין מחיר, אבל לדעתי 90 ש"ח לחודש לפחות מכל אחת מהבנות, אם זה כולל גם חומרים.

DOLPHINREEF

New member
שלחתי לך מסר, ומקפיצה...../images/Emo19.gif

מישהי עושה חוג דומה, ל-6 ילדים

אצלנו ב"שכונה" ולוקחת 130 ש"ח לחודש. כל שבוע ביום קבוע שעה בלבד. והיא לא גולשת כי אח"כ מגיעה עוד קבוצה. היא לוקחת שיקים מראש, אם ילד לא הגיע לשיעור הפסד שלו. ומי שרוצה לבטל אין בעיה היא מחזירה את השיקים. מה שאני מנסה לומר שחייבים להיות חוקים מסודרים למניעת אי הבנות. חלק מהחומרים לא עולים לה, היא מכינה אותם לבד למשל מובילים של חיות מפלסטיק אותם היא גוזרת מבקבוקי מי עדן ומורג'ין (בקבוקים זוהרים). דוגמא נוספת, קופסאות נעליים קטנות היא מרססת בספריי צבע ואח"כ הילדים מדביקים עליהם כל מיני(מפיות, פסיפס לילדים, חרוזים.) בהצלחה.

angelaben

New member
עלות סדנאות

סדנאות יצירה הן תמיד יקרות הזהרי מכמות גדולה מדי כי יהיה לך קשה להתמודד 10 בנות בסדנת יציהר זה המון - למי שאין לה נסיון קודם אפילו אם תעשי סדנה מאוד מובנית - כלומר שכולם עובדים באותו זמן על אותה עבודה אם זה כולל חומרים, תעשי חישוב של חומרים, תזכרי שזה יכול להיות מאוד יקר, כי זה מאוד תלוי מה תעשי איתם - החומרים בסדנאות האלה מאוד יקרים בנות בגיל 10, יכולות להחזיק מעמד לא יותר משעתיים כלומר מגדירים 1.5 שעות ולוקחים בחשבון שזה עלול להתארך קצת וגם עם 10 בנות, תקחי בחשבון שאולי תצטרכי לקחת מישהי לעזרה, אפילו נערה בוגרת יותר שמכירה אתת שיטות העבודה, בסדנת יצירה, תמיד צריך לגשת אליהן ולעזור בביצוע לא פחות מ-180 ש"ח לחודש - 4 מפגשים -

smady a

New member
תודה רבה לכולן על תשומת ה../images/Emo23.gif

אני שמחה שעניתן ואעדכן לאן זה הוביל. שבת נהדרת לכולנו.

woodstone

New member
מנסה לעזור

אני עבירה חוג לילדות מכיתה א' עד ה' משך כל שיעור שעה וחצי בכל שיעור אני מתמקדת בחומר מסוג אחר בכל שיעור אני מדברת על החומרים שהבאתי ומבקשת מהילדות להעלות עוד רעיונות לשימוש בחומרים. אני מנהלת מחברת עם נושאים/חומרים לביצוע ומתאימה את עצמי לחגים לגבי התמחור: לפעמים העלות מאוד נמוכה, כי אני ממחזרת, לפעמים יש צורך לקנות חומרים, ולכן אני מחפשת מקומות שבהם החומרים לא יקרים, אבל משתדלת לא לוותר על איכות. עלות חוג יצירה לילדים נע בין 100 ש"ח ל- 150 ש"ח בכל מקרה, רצוי שהקבוצה לא תמנה יותר 8 משתתפים, כדי שתוכלי לתת תשומת לב לכל אחד מהם. אם תרצי רעיונות,עצות, תמיכה...... שלחי לי מסר והעיקר שתאמיני בעצמך בהצלחה

smady a

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif|לבתודה לכולן../images/Emo39.gif

shlulit

New member
אני עושה חוגים ../images/Emo28.gif

ולדעתי בנות 10 כולל חומרים, כשעבודות בכזאת רמה - מפיות, עץ, זכוכית וכו' . המחיר יכול להיות 210 ש"ח .

למעלה