צריכה עזרה והצעות-

אור685

New member
צריכה עזרה והצעות-

אז ככה- כבר מזמן הפסקתי לקנות ממרח שוקולד, כי זה מוקש רציני בשבילי. במקום זה יש את הממרחלב - יותר פשוט לי להתמודד איתו. אבל עכשיו פסח... והילדים ביקשו שאני אקנה כי זה הכי טעים על המצות. ואני ממש לא יודעת מה לעשות. אם אני קונה- אין מצב שאני לא אוכל , וגם אם זה יהיה על מצה קלה - עדיין לא טוב. ואם אני לא קונה - מה עם הילדים? הם צריכים לסבול עד כדי כך בגללי? מה אתן אומרות? הולכת לקניות אחה"צ וצריכה להחליט עד אז... תודה!

נוגלי

New member
אני הייתי קונה ונותנת לעצמי צ'ופר

לאכול פעם אחת וזהו. מסכנים הילדים, אין פסח בלי מצה עם שוקולד

יעל י

New member
בדיוק הבעייה שלי עם ממרח השחר

קניתי ובחלטתי על שתי מנות ממנו כל החג וזהו. אני אחשב קלוריות כמו ילדה טובה ואקח את זה בחשבון (מקווה לעמוד בזה) תקני. הילדים לא צריכים להיות ב"עונש" ומדי פעם אפשר לפנק אותם.

גאיה0

New member
עצה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאת צריכה ליקנות לילדם, אולי תקיני ממרח שאת פחות אוהבת. כשאני חוזרת לבית של ההורים ויש שוקולד במקרר אני שמה עליו מדבקה , כל פעם כותבת משהו אחר, "שייך לאמא ואבא בלבד" "בגד ים" כל מיני תיזכורות שממש עוזרות לי והרבה פעמים אני מוותרת על השוקולד. אופציה נוספת להחליט שאת אוכלת כפית 2 ביום עם הילדים (אני מעדיפה לא לאכול ביכלל כי מאוד אבל מאוד קשה לי לעצור).

מאיוש1982

New member
הבנתי כבר שקנית... אז

לדעתי את צריכה לשלב את זה בנקודות שלך ולאכול אחת לכמה ימים שתחליטי, כי מצה דורשת יותר מכף שוקולד אפילו... אהבתי את ההצעה לרשום משהו על הקופסא אולי "מידה 38" או "כוכב אחרי החג" אני הבעיה שלי היא יותר מה אני אוכלת במקום המצות האלה ואם אני אוכלת מצות אז כמה להגביל ביום ? אולי מישהי תוכל לעזור בזה ?

למעלה