צריכה עזרה/הצעה...

dana0500

New member
אני לא יודעת מה...

הולך להיות בנינו אני יודעת שמכל ה3 שנים שאני בקשר איתו תקופה היה קשר טלפוני והתכתבות וחלק פגישות (שנתיים האחרונות), התקופה הזאת עכשיו ממש טובה לי כי עכשיו הוא זה שרודף אחרי אבל הוא לא יבוא ויגיד לי מה הוא מרגיש כי זה לא באופי שלו והוא ביישן אני הייתי בעד לקנות את המתנה אבל אני פחדת שזה יראה כמו לכפות עליו משהו או לגרום לו להבין שאני שוב מנסה שיהיה בנינו משהו, מצד שני מה כל בנאדם שאני יבוא ויביא לו מתנה לאיזה אירוע מסויים יחשוב שאני רוצה משהו!? לא נראה לי דווקא נראה לי כאילו אני מראה לו שהוא חשוב לי נכון שזה יצא בדיוק שנה אחרי שבאתי אליו ואמרתי לו מה אני מרגישה אך זה כלל לא קשור ואני ממש לא עושה את זה כדי שהוא יתקרב אליי אלה יותר שיזכור שהוא תמיד חשוב לי!

גורי6

New member
בלבלות

את צריכה תשובות שנראה כי את מפחדת לקבל אותן ןמעדיפה להסתפק בחיזור שלו. זה לא ימשך לעולם ויש לשים סוף לסיפור. "סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר"

dana0500

New member
את צודקת אבל...

מה שבעצם את אומרת שלנסות שוב? ואם לא אז לא?

dana0500

New member
אז זהו...

שהוא אמר לי את ה"לא" בדרך שלו וזה היה לפני שנה ומאז השנה הזאת הוא דווקא התחיל לחפש אותי יותר מאשר אני אותו אני תפסתי מרחק ממנו שידעתי שהיתה לו חברה כי זה פגע בי פתאום ראיתי שהוא נעלם לחודשיים בערך וחוזר ואומר לי היתה לי חברה ומחפש אותי פתאום יותר ממה שהייתי רגילה תמיד ועד היום זה כך אני יותר אדישה אליו עם כל הקושי והוא זה בא ומפתיע אותי פתאום בביקורים כאשר שוב המרחק בנינו הוא די גדול!

גורי6

New member
ת'כלס

את צריכה לדעת מה הוא מרגיש כלפיך. אאם הוא רוצה כדאי לדעת עכשיו ואם לא על אחת כמה וכמה. תהיי אמיצה. חבל לבזבז זמן ואנרגיות שבינתייים מחכה לנו הדבר האמיתי...חוץ מזה לעניין המתנה אם יש לך צורך לתת לו מתנה תני לו ללא כל קשר. את אוהבת אותו כדי לתת לו מתנה כפי שאת חושבת ואם לא יצא מזה כלום אז מקסימום עשית למישהו טוב.

dana0500

New member
אוקי...

אני ממש מודה לך על העזרה אלפי תודות

dana0500

New member
אז זהו...

שהוא אמר לי את ה"לא" בדרך שלו וזה היה לפני שנה ומאז השנה הזאת הוא דווקא התחיל לחפש אותי יותר מאשר אני אותו אני תפסתי מרחק ממנו שידעתי שהיתה לו חברה כי זה פגע בי פתאום ראיתי שהוא נעלם לחודשיים בערך וחוזר ואומר לי היתה לי חברה ומחפש אותי פתאום יותר ממה שהייתי רגילה תמיד ועד היום זה כך אני יותר אדישה אליו עם כל הקושי והוא זה בא ומפתיע אותי פתאום בביקורים כאשר שוב המרחק בנינו הוא די גדול!

למעלה