צריכה עזרה/הצעה...

dana0500

New member
צריכה עזרה/הצעה...

הייתי רוצה את עזרתכם/הצעתכם חברי הפורום המקסים... יש לי ידיד שאני הייתי רוצה לראות אותו יותר מידיד אך קצת בעיה "קשה לא להתאהב" זאת התשובה שקיבלתי ממנו שפניתי אליו בתקווה למסד את הקשר לרציני יותר,אך אני מסתפקת בלדעת שהוא "קרוב" אליי לפחות ואולי יום אחד הוא יבין שאני מרגישה משהו אמיתי למרות שהוא גורם לי לחשוב ולבכות עליו הרבה בגלל אהבה שכנראה לא תוכל להתממש! השאלה שלי היא: שבקרוב יש לו יום הולדת ואני אף פעם לא קניתי לו משהו וגם הוא לא לי ונורא בא לי לקנות לו משהו דווקא הפעם וחשבתי על מתנת 5החושים(טעם,ריח,...)-הקשר הידידותי שלנו הוא די טוב למרות המרחק בנינו הייתי רוצה אז הצעה שלכם, האם לקנות לו מתנה או שזה יראה כאילו אני מנסה "לכבוש" אותו או סתם לעשות רושם של להיות "חמודה ומתוקה" או שפשוט לזרום עם זה ולהראות לו שאכפת לי ממנו שאולי דווקא אז שהוא יראה את המתנה הוא יבין עד כמה הוא חשוב לי באמת. מה אתם אומרים מה לעשות?!
תודה רבה על צומת הלב והקריאה!

אני מניחה שהתכוונת לרשום

שהתגובה שלו היתה "קשה לי להתאהב" (ולא "קשה לא להתאהב" - כפי כתבת וכנראה טעית בכתיב או בהקלדה). אני מניחה שאם זה המצב - וזה מה שהוא אמר לך, זה תירוץ מצויין להגיד לך במילים אחרות..."אני לא מעוניין". ואם הוא לא מעוניין...אז חבל להילחם בחתנות רוח לשב ולהשקיע במאמצים להרשים אותו ולקנות אותו במתנות כאלה ואחרות. אני לא חושבת שמתנה תשנה את דעתו. אני חושבת שמתנה סטייל 5 החושים תתאים יותר לזוג במקרה שלך ולא לידיד. ואולי אף עלולה להבהיל אותו, ללחוץ אותו לפינה ולהרחיק אותו ממך. (באופן טבעי, זה מה שקרה לי, כאשר ידיד שלי רצה אותי ואני לא הייתי מעוניינת, הוא לא הבין רמזים והוא קנה לי מתנות והזמין אותי למסעדות וסירבתי.) נכון, המתנה שלך בהחלט יכולה לגרום לו להבין כמה הוא חשוב לך, אבל אני לא חושבת שזה ישנה את המצב, וזה מה שיגרום לו להתאהב בך. אני מניחה גם שאת לא ממש רוצה שזה מה שיקרה - כלומר שהוא יתאהב בך בגלל ש"קנית" אותו במתנות. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה.

dana0500

New member
תודה...

כן היתה לי טעות בהקלדה ואכן הבנת אותי נכון תראי אני לא רוצה שהוא יהיה איתי בכוח הבנתי פעם אחת שלא אז לא לא לוחצת! אבל הוא כל פעם מחדש ומחפש את הקירבה שלי וזה קצת מבלבל אבל אני לא לוקחת את זה כמשהו משמעותי (התרגלתי) אני מעבירה את זה וכל עוד אני לא במערכת יחסים קבועה אני נהנת מזה למרות הרגשות הרבות שלי אליו. אני בטוח לא קונה לו מתנה כדי שזה יראה "קח מתנה אני רוצה שיהיה בנינו משהו" ממש ממש ממש לא פשוט בא לי דווקא השנה אחרי שהיה לנו שנה שדי התערבבה והוא קצת יותר ניפתח אליי כן להעניק לו משהו ולעשות את זה דווקא ביום הולדת שלו שקרב,אחרי הכל אנחנו ידידים ודי טובים אבל השאלה שלי היתה אם הוא לא יקבל את זה ככה כי הוא בנאדם שרואה את הדברים אחרת ולא כל כך מבין רמזים אני בטוחה שבנאדם שקונה מתנה ועוד לאירוע מסויים לא מחייב דווקא להראות על כפייה ורצון של תמורה!לדעתי! *אבל אני מאוד מודה לך על צומת הלב והתשובה נתת לי חומר למחשבה! תודה רבה רבה.

אם את שואלת אותי...

הוא יראה את במתנה כ..."קח מתנה, אולי זה יעשה לך משהו ותתאהב בי". זה מה שאני הרגשתי כשההוא קנה לי פתאום באמצע החיים לכבוד החג מתנה. והזמין לנו מקום במסעדה (שביטלתי). אין על מה, שמחתי לעזור ולתת לך ייעוץ מניסיון, ואני שמחה שזה גרם לך קצת לחשוב מעבר... שוב, אין בעד מה, ובהצלחה.

dana0500

New member
את צודקת יכול להיות

שבאמת הוא יחשוב כך וכנראה שאני לא ילך על זה! שאלה נוספת לי אלייך ואולי היא קצת אישית אבל הקשר שלך עם הידיד שלך היה כמו שציינתי(בערך) על הקשר שלי כלומר הוא רצה איתך משהו ואת פשוט דחית אותו?!

כן

אני מנחשת שזה אותו קשר. הידיד הזה שלי רצה אותי ללא היכר. זה התחיל מידידות טובה, ועבר ל- SMS בלתי פוסקים, לטלפונים אחת לשעה...לדרישות לדעת כל הזמן איפה אני ומה אני עושה ועם מי אני. פתאום מצאתי את עצמי מנהלת קשר "ידידותי" עם אדם שרוצה אותי בתור בת זוג שלו, שהפך אותי לבת זוג שלו בעל כורחי, ושגם סיפר לכל חוג החברים המסויים שלנו שבו הכרנו שאנחנו "חברים" ויצא בהצהרות כאלה ואחרות. הוא ידע שאיני מעוניינת, ופתאום קנה לי מתנות והזמין אותי למסעדות. הוא חשב שהוא "יקנה" אותי בזה ופתאום אחשוב לעצמי..."אוייי...איזה מתוק הוא, כן אני רוצה אותו". ואכן, הוא גרם לי בשניות הראשונות לבלבול קל אבל מיד חזרתי לעצמי ועמוק בפנים אמרתי לעצמי "הוא פשוט מנסה להרשים ולקנות אותי במתנות כדי שארצה אותו/אתאהב בו." תראי, הידיד הזה שלי, הוא אדם מקסים. בנאדם עם טוב לב שמזמן לא ראיתי, איכפתיות ברמת על, פתוח ושנון, מצחיק וחכם...אבל דבר אחד היה לי חסר.
לא נמשכתי אליו. אני לא יודעת אם זה הסיפור שלך, וזה מה שקורה אצלכם, אבל זה מה שהיה אצלי. ולא משנה כמה מתנות הוא קנה, הזמין למסעדות...שום דבר לא שינה את זה. מבינה?

dana0500

New member
אוקי...

לא האמת שהסיפור שלי אחרת לגמרי דווקא אני לא מנסה לקנות אותו ושיוצא ניפגשים ולא מציקה לו עם טלפונים ושיחות ואיפה אתה דווקא נותנת לו חופש ולא קופא עליו כלום,פשוט בהתחלה זה היה קטע של הרבה רגשות שלא אמרתי לו עלייהם כלום עד שיום אחד פשוט באתי ואמרתי לו שאני מרגישה אליו משהו ואז הוא ציין "תראי את בנאדם מקסים אבל תביני קשה לי להתאהב כל כך מהר אני צריך את הזמן שלי" ואני הבנתי שזה לא! וקיבלתי את זה היה את הריחוק שכבר ציינתי בהודעות הקודמות שרשמתי לך ואז באותה תקופה היתה לו חברה שרק אחרי שהם ניפרדו הוא סיפר לי עלייה ומאז הוא פשוט התחיל להתקרב אליי יותר ויותר כאשר הוא מחפש אותי עכשיו רוצה את חברתי עכשיו כל הקשר עד עכשיו לא היה עם מתנות וכל מיני דברים להרשים אחד את השני פשוט קשר טוב! אך גם מלא ברגשות אני בטוחה שגם לו יש רגשות אליי והוא פשוט עוצר את עצמו מסיבה כל שהיא ורואים את זה ומבינים את זה על לפי כל מיני משפטים שלא ניכנס לזה כרגע אני דווקא גם הייתי בסיטואציה שלך לא מזמן וזה באמת לא נעים שאתה לא נמשך למישהו והוא מנסה לימצא חן בעינייך אבל אני ואת ראינו את זה כך והם לא הבינו שאנחנו רואות את זה כאילו זה פשוט להראות כמה אני חמוד וכמה אני אוהבת אותך שאני מביא לך ואת עזרת לי להבין באמת שזה גם יכול להיות ככה עם הידיד הנ"ל! אני שוב מודה לך על הזמן שהקדשת לי וכתיבת התשובות באמת באמת תודה

אם עד עכשיו לא קניתם אחד לשני ופתאום

כן תקני, זה יראה כאילו את מכוונת עדיין למשהו אחר. ובלי קשר- אני חושבת שזה לא נכון להישאר בקשרי ידידות כשאת רוצה יותר מזה, כל עוד הרגשות שלך לא יגמרו אליו.

dana0500

New member
לא יצא לקנות כי...

הקשר שלנו בעבר כלומר עד לפני שנתיים היה סתמי ביותר סתם מכירים פעם בכמה זמן ניפגשים לא משהו מוגדר בכלל! בשנה בשנה האחרונה נוצר הקירוב הפגישות הלכו והיו יותר יזומות ממנו הוא יותר מחפש את הקירבה אליי כאשר לפני שנה בערך באותה תקופה באתי לו עם הקטע שאני מרגישה אליו משהו ואז היה ריחוק קל של חודשיים ופתאום הוא פשוט מחפש אותי כל הזמן ובא אליי ומזמין אותי לצאת וממש כיף לי איתו לכן דווקא השנה אחרי שנוצר הקירבה בא לי לתת לו משהו ולא משנה כמה ידידה או סתם אחת! את צודקת בקשר משפט האחרון שרשמת אבל זה קשה לוותר על מישהו שכיף לך איתו למרות שכבר הבנת שלא יצא מזה כלום כרגע(הכרגע-זה לטענתו!) תנקס על התשובה

גורי6

New member
לא מגיע לך

למה את צריכה לחכות שמשהו יתאהב בך? מי שלא רוצה להחזיר לך אהבה כמו שאת רוצה DROP IT. למה לא מגיע לך מישהו שיחזר אחריך? שישקיע בך ויאהב אותך מבלי שתצטרכי לחכות? נכון! הבחור חמוד ומתוק אבל לא מעוניין. מה תעשי שתהיה לו חברה? למה את נותנת לו להנות מהחיזורים שלך? תשקיעי במישהו שידע להעריך נכון את ההשקעה שלך ויוכל להחזיר לך צמורה נ=הולמת.

dana0500

New member
אני יודעת שלא מגיע לי אך...

אני לא מראה לו שאני מחזרת אחריו אני פשוט באתי ואמרתי לו את זה וקיבלתי לא מרומז!ועזתי לכן עכשיו הוא זה שמחפש אותי דווקא היתה לו חברה לבדיוק חודשיים אבל הוא לא יכל להמשיך איתה שהוא היה איתה אני אכלתי את עצמי אבל ממש לא הראתי לו את זה אבל הקשר בנינו המשיך כרגיל! ומאז שהוא ניפרג מהחברה שהיתה לו הוא פשוט התקרב אליי בצורה מטורפת הוא מחפש אותי כל הזמן ואני לא קופצת על זה וישר רצה אליו דווקא אני שומרת על איפוק ודיסטנס בנינו כדי לא להיפגע חלילה כל מה שרשמת נכון אבל קשה שאת מרגישה אל מישהו הרבה דברים פשוט להתעלם מזה ולחכות שיבוא אחד אחר שיתן לך מה שמגיע לך זה חוקי מרפי תמיד מוצאים את האהבה הלא בריאה(לא תמיד,סורי,בדר"כ!)

גורי6

New member
רגע רגע

עכשיו הוא כן מחזר? אם הולכת להיות בינכם זוגיות אמיתית אין מקום לרמזים ותיחכומים. חבל על הזמן. למה את לא שואלת אותו ישירות. עם התשובה שתצאי ממנו תמשיכי הלאה. למה לבזבז זמן יקר בחיים על משהו שיכול להתממש או משהו שאין לו סיכוי?

dana0500

New member
כי...

כבר שאלתי אותו לפני שנה וקיבלתי את התשובה של "קשה לי להתאהב" וזה די פגעה אז אני לא רוצה שוב לקבל תשובה מסוג זה וכן יש התקרבות בתקופה האחרונה הוא דווקא זה שמחפש אותי יותר ובא מרחוק לראות אותי במיוחד סתם ללא סיבה מה שלא הייתי רגיל תמיד שהוא היה באיזור הוא היה בא עכשיו זה אחרת נכון שזה נשמע מבלבל מוזר ועוד הרבה וגם אפילו משחק אבל כנראה אני מאוהבת בבנאדם הלא נכון ומה את אומרת בקשר למתנת יום הולדת?לפנק במתנה או לפנק בהודעה פשוטה כמו כל שנה? אני מודה לך על הזמן והצומת הלב עבורי

גורי6

New member
סדר בבלאגן

אל תפחדי מהאמת גם אם היא לא נראית לך. זה יחסוך לך הרבה עוגמת נפש בעתיד או להיפך יקדם ויזרז תהליך שחבל לחכות לו. עליך להיות אמיצה ולברר מה יחסו האמיתי אליך. סך הכל הוא מעכב אותך מאהבות אחרות וחבל לחכות סתם. נראה כי את מאוד רוצה לתת לו מתנה אבל לא יודעת אם זה דבר נכון לעשות. אני שואלת למה לא? מה יקרה שתשקיעי בו יותר? את יודעת מה את חשה כלפיו ורוצה להסתיר זאת ממנו אך לא תוכלי לעשות זאת לאורך זמן זה הרבה אנרגיות והשקעה. תתני לו את המתנה שאת רוצה גם אם זה לא בדיוק לפי הנורמות המקובלות של איך צריך להתנהג עם ידידים. בהצלחה רבה ואל תתני לןזמן לעשות את שלו לפעמים אנחנו צריכים לעשות משהו בשביל הזמן.....

oferyosi

New member
אל תקני לו כלום

מה שהוא ענה לך בעצם - לא מעוניין בעדינות . אל תקני לו כלום. תפסי ממנו קצת מרחק - ותני לו טיפה להתבשל - ותראי מה קורה. במילא הוא כבר אמר לך לא. אם תקני מתנה עכשיו זה ייראה כאילו את רודפת אחריו.

גורי6

New member
אז מה?

לא יקרה כלום אם תרדפי אחריו. סך הכל את רוצה לתת מתנה למישהו שחשוב לך למה לא לעשות משהו טוב עבור מישהו? גם אם הוא לא יחזיר לנו באותה מטבע? ניפגע מכך? ממה הפחד הגדול? שהוא יגלה שאת מחזרת אחריו? אז מה? אפשר לתת מתנה ואפשר גם לברר מה היחס שלו כלפיך. את צריכה תשובות.

למעלה