צריכה עזרה די דחוף!

צריכה עזרה די דחוף!

שלום לכם אני סטודנטית לקולנוע..! וכתבתי עכשיו תסריט על כישוף ועל השפעתו יותר על ההשפעה מאשר על הכישוף עצמו מסופר על כישוף אהבה! זה סרט אינטרקטיבי ולכן יש לו כמה סיומות אך בהתחלה של הסרט יש את הכישוף עצמו אני רוצה שזה יהיה מדויק והייתי רוצה שמישהו ישלח למייל או לפה איך שבא לכם איך הולך כישוף אהבה אמיתי! אם תוכולו לעזור לי אני ישמח מאוד... זה המייל שלי מי שמעונין שישלח לי הודעה לשם אשמח גם לשלוח את התסריט אבל הוא עדין בשיפוצים קצת אז יקח עוד כמה ימים...! [email protected]

EvilFlame

New member
אין כישוף אהבה אחד יש מלא סגנונות

ואנשים לא ישתפו סתם כי זה אסור לפרסם כישופי אהבה (של שליטה במחשבה של מישהו אחר).

CAT4

New member
טוב אז ככה

לא ניראה לי שאת רוצה לדעת אייך עושים את זה כי הבעיה היא שזה אפילו לא קרוב למה שאת רואה בסרטים או בספרים או בכל המבו זמבו הזה הטקס הוא שונה הוא מקודש והוא סודי ככה שאיך הוא מתרחש אני לא אגיד לך מה שכן אני אגיד לך הוא שהוא לא שונה מכול קסם אחר חוץ למלמי שיודע מה הוא עושה או למתבונן שיודע מה זה ככה שזה לא יעזור לך

.....

אבל אני צריכה שזה יהיה אמין ואני צריכה שמישהו יתן לי כישוף זה לא שאני הולכת באמת לעשות את הכישוף הזה זה סתם חיבוש כזה אבל אני רוצה שזה יהיה אמיתי...! בבקשה! תעזרו לי אני צריכה את זה עד יום חמישי!

CAT4

New member
טוב אז ככה

אני לאמת מאמין לך שאת רק "רוצה להשתמש בזה בסרט" אז אני אגיל לך משהוא תחליפי נושא לסרט או שפברקי כי אני לא רואה מישהוא עוזר לך כאן

EvilFlame

New member
איך את יודעת שהשיטות שלנו הינם

נראות אמינות? זה לא משנה פשוט תמצאי משהו זה לא משנה גם כך בסרטים לא צריך להיות אמינות לגמרי כי הכל בא מהראש זה לא שמי שכותב את התסריט באמת יודע מה מי ומו בקשר לדברים "לא רגילים" או "על טבעיים"

משהן אמין מאוד

תעשי איך שאת רואה בסרטים כי רוב האנשים לא יודעים ולא מתעסקים בדברים האלה [במאגיה וסיאנס] ככה שזה לא משנה. חוץ מזה, זה רק קטע קטן מההצגה- זה לא כזה ביג דיל או משהו...

ToryMaster

New member
נמ

את חושבת שזה יראה ממש אמין אם תעשי דברים שאת לא יודעת באמת איך אמורים להעשות? תאלתרי, ככה גם אנחנו עושים.

../images/Emo51.gif כל מי שעזר ולא עזר! :)

תודה לכולם למרות שלא ממש תודה אני מבינה שאתם לא ממש רוצים לשתף פעולה..! אבל לא משנה המזל שאתם חלק מועט..!!! תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי באימיל עזרתם לי המון המון!!! ואמממ אני מקווה שהסרט יצא כמו שאני רוצה השלמתם לי את התמונה עכשיו בחלק היחידי שלא הייתי כל כך בטוחה בו!

מקווה שיצא לך סרט טוב../images/Emo13.gif אבל דרך

אגב.. אני ראיתי שדווקא מאוד עזרו לך פה - אמרו לך לאלתר חלק לא אמיתי, כי את לא יכולה לעדות את זה
אני חושבת שזה בדיוק מה שצריכים לעזור.. או שהיית חושבת קודם על הנושא שאת רוצה לעשות. אבל
ולא משנה מה, תמיד ננסה לעזור לך תמיד, בכל מצב שתתקלי בו
.

למעלה