צריכה עזרה, די דחוף

7דסדוס

New member
צריכה עזרה, די דחוף

שלום לכולם, אני מרגישה שאני די חוזרתעל עצמי בנוסח ההודעות, אבל זה כל מה שאני צריכה: הפנו אותי לפה מפורום אופנועים. יש לי אדם מאוד מאוד חשוב בחיים שעלה מרוסיה. שם הוא עסק בספידווי, הוא נורא מתגעגע לזה. הוא אפילו שוקל לחזור לשם מרוב געגועים לזה. הייתי רוצה לדעת אם יש לו איזשהי דרך להבין מה זה הסופרמוטו, או אם מישהו בכלל יכול להסביר לי (כי אני באמת לא מבינה כלום), אולי מישהו שגם האופנוע היא אהבת חייו ויכול להבין לליבו. אם זה מישהו דובר רוסית זה יעזור אפילו יותר. מישהו שמוכן ליצור קשר. תודה ענקית למי שיענה...

45degrees

New member
קיבלת ממני תשובה יחסית

מפורטת בפורום 8. העברת לו את התשובה? אופציה נוספת - את יכולה להזמין אותו לראות אקשן סופרמוטו במירוץ שיתקיים ב 12 ליוני בשפיצרינג. סופרמוטו זה לא ספידווי, אבל זה הדבר הכי קרוב שיש כרגע בארץ.

7דסדוס

New member
אבל

תבין אני ממש בורה, איפה זה שפיצרינג. ויש עוד בעיה, הוא כרגע תלמיד בתיכון, הוא מעל גיל 18 אבל בגלל העלייה הוא רוצה לסיים י"ב ואז להתגייס. הוא לומד בפנימייה, אין מירוצים בימי שבת, או לפחות משהו שהוא יוכל לבוא ולדבר עם מבינים? ותודה רבה לך על הסבלנות...

דמיקולו

New member
המרוצים לרוב בימי שישי בבוקר-צהריים

השפיצרינג זה באזור פתח-תקוה -צומת ירקונים. לפעמים יש גם אימונים בשבתות, לא בשפיצרינג (אולי פרט למוצ"ש), אבל באזור המרכז. שוב, מה זה הספידווי (אם זכור לי) ?

למעלה